BREAKING: Live streaming nu voor alle FB pagina’s!

Groot nieuws van Facebook vandaag! Het is nu mogelijk voor iedere pagina live te streamen met je fans! Tot gisteren was dit alleen mogelijk voor geverifieerde pagina’s, te herkennen aan het blauwe icoontje. Met deze nieuwe functie gaat er een hele nieuwe wereld op voor marketeers! Het is nu nog makkelijker om fans te betrekken bij je bedrijf!

Live streamen via Facebook

De optie om live te streamen zat al een tijdje in Facebook, maar werd bewust exclusief gehouden voor de BN’ers. Het is geen geheim dat Facebook de concurrentie met YouTube aan het gaan is. Deze nieuwe live stream functie is een nieuw middel om ervoor te zorgen dat meer mensen het platform gaan gebruiken!

Hoe kun je live streamen?

Wil je als pagina gaan live streamen naar je fans? Zorg dan dat je op je telefoon de laatste versie van de Facebook app hebt. Zorg daarnaast voor een goede internet verbinding. Denk daarnaast ook van te voren goed na over wat je wilt gaan streamen naar je fans (content marketing). Hoe interessanter je verhaal hoe meer mensen zullen kijken!

In onderstaande video leggen we je stap voor stap uit hoe je live kunt streamen als Facebook pagina!

Zakelijk aan de slag met Facebook

Vind je het nog lastig om meer bekendheid, likes en reacties te krijgen op je Facebook pagina? Volg dan een persoonlijke 1-op-1 Facebook training bij jou op kantoor. Social media specialist, Leon Tindemans, komt je dan stap voor stap verder helpen!