Social media specialist

Heeft u als organisatie moeite met het zakelijk gebruik van social media? Wilt u als bedrijf social media goed inzetten, maar heeft u geen idee hoe? Dan is het raadzaam om een social media specialist in te schakelen. Dit is iemand die een passie heeft voor social media en er al meerdere jaren dagelijks op aanwezig is. Het is iemand die alles uitprobeert en continu op de hoogte is van de laatste social media ontwikkelingen.

Onze specialist

TTM Communicatie is in 2010 opgericht door Leon Tindemans. Hij was daarvoor al actief op Twitter, LinkedIn en Facebook. Sinds de start van zijn full-service social media bureau heeft hij al enkele duizenden ondernemers voorzien van advies over social media. Daarnaast blogt en vlogt hij wekelijks, dus hij is wel een echte specialist te noemen.

Kenmerken van een social media specialist

Wist u dat u een social media specialist kunt herkennen aan de volgende eigenschappen:

  • Hij/zij praat zinnen in maximaal 140 tekens
  • Gebruikt zijn smartphone als hoofdkussen
  • Is altijd op zoek naar een stopcontact om zijn telefoon op te laden
  • Heeft altijd te weinig geheugen op zijn telefoon
  • Verstuurd best wel veel tweets
  • De hele wereld weet altijd waar hij/zij is
  • Is sociaal en vrolijk
  • Staat altijd open voor nieuwe kansen

Social media expert inhuren

Bij problemen met uw auto gaat u toch naar uw garage en niet naar de tandarts? Zo is het ook met social media en online marketing. Als u graag een keer to-the-point advies wilt over uw social media aanpak. Neem dan contact met Leon Tindemans op en hij komt graag bij u langs. Hij kan ook een social media training geven. Hierin kan het o.a. gaan over Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram of een ander sociaal netwerk

Vacatures

Regelmatig zijn bedrijven op zoek naar een social media specialist. Bedrijven als KPN, Rituals en Ahold hebben regelmatig vacatures voor specialisten. Wil je dus deze bedrijven adviseren over hun social media strategie? Volg ze dan op LinkedIn of link met recruiters.