Job kijkt terug op geslaagde snuffelstage

Afgelopen week heeft Job bij ons een snuffelstage gelopen. Job studeert creative business en wilde een kijkje nemen in het communicatie vak. In dit blog kijkt hij terug op zijn stageperiode.

Wie ben je wat vond jij van de stage?

Mijn is naam is Job en ik ben een eerstejaars creative business student op de Hogeschool Inholland in Rotterdam. Hier ben ik druk bezig met mezelf ontwikkelen tot een meerwaarde in de creatieve industrie, en ik denk dat deze snuffelstage een goede eerste stap is!

Het was super leuk om een keer het werk in praktijk te zien. Leon is enthousiast over zijn werk en fijn om mee samen te werken. Hij laat bovendien zien hoe interessant en leuk zijn werk is.

Tijdens de LinkedIn training die Leon gaf was het bovendien ook leuk om te zien hoe zijn cursisten allemaal reageerden op de tips en tricks die hij meegaf. De een was wat meer geïnteresseerd dan de ander overigens….

Na de training zijn we op kantoor aan de slag gegaan met het vooruit werken voor de TTM communicatie Facebook pagina en het schrijven van een nieuwsbrief. Voor de Facebook pagina zijn we bezig geweest met het werken op Photoshop en het maken van leuke polls die aanspreken op de doelgroep van TTM.

Ook hebben we een super leuk blog geschreven met betrekking tot ‘inhakers’ op sociale media. Al met al een super leuke en zeker leerzame stageperiode!

Een mooie quote om de stage samen te vatten:

“In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk. In de praktijk wel.”

 

Het team van TTM Communicatie bedankt Job voor zijn inzet tijdens de stage!