De beste WordPress themes voor fotografen

Voor een fotograaf kan het lastig zijn om de juiste WordPress template te vinden om zijn of haar portfolio te laten zien. En dan het liefst ook nog een die makkelijk in het gebruik is. WordPress is een perfect platform om een site mee te bouwen. Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste templates.

Templates voor fotografen

Hier hebben we een aantal templates voor je onder elkaar gezet en we hopen je zo een beetje verder te hebben geholpen met het vinden van de juiste WordPress template.

Border template

Deze template is gemaakt in samenwerking met professionele fotografen en dat is goed te zien. Het maakt niet uit wat voor soort foto’s je wil laten zien. Het heeft een mooie minimale design waardoor je foto’s op de voorgrond staan. Klik hier om een live demo te zien.

border wordpress

WordPress Patti

Dit is een one-page WordPress template welke onder andere geschikt is voor freelance fotografen, maar ook voor vele kleine bedrijven. Het is makkelijk in het gebruik en de template zit dan ook goed in elkaar. Klik hier om een live demo van Patti te zien.

patti wordpress theme

ePix theme

Dit is een hele goede template voor vele fotografen. Er zijn vele functies waar gebruik van kan worden gemaakt. Het moet ook gezegd worden dat het een goed beoordeelde template is op Themeforest. Klik hier voor een voorbeeld van ePix.

ePix theme

Lobo WordPress

Met deze template is het makkelijk om snel je portfolio te creëren op je eigen creatieve manier. De template beschikt over vele functies waar u uit kunt kiezen. Klik hier om een live demo te zien.

Lobo WordPress themplate

Lens template

Alles in deze template is zorgvuldig uitgekozen zodat het enige wat echt belangrijk is goed naar voren komt namelijk de foto’s. Ook mede door het minimale design is dit een goede template om je foto’s te laten zien. Klik hier om een live demo te zien van Lens.

lens template wordpress

WordPress voor ondernemers

Veel ondernemers maken gebruik van WordPress. Deze site is ook gemaakt in WordPress en het is een erg fijn systeem om mee te werken! Heb je dus een webshop of zoek je een responsive template, kijk dan eens naar de verschillende templates van Themeforest. Als je meer wilt weten over social media, SEO en/of SEA, neem dan contact me ons op!