Top 10 responsive WordPress themes

Natuurlijk wil je dat je website er aantrekkelijk, logisch, flitsend en leesbaar uitziet. Maar je moet uiteraard ook rekening houden met de nieuwste devices. Je bezoekers komen niet alleen door middel van een pc op je website, maar ook met hun telefoon of tablet. Deze 10 WordPress templates passen zich daar automatisch op aan. Ze zijn allemaal goed geoptimaliseerd en ideaal voor ondernemers!

Avada WordPress template

Dankzij de ontelbare opties en mogelijkheden, lijken websites met het Avadatheme niet snel op elkaar. Dit theme is meer dan 100.000 keer gedownload op ThemeForest en krijgt daar ook hele hoge beoordelingen. Het theme kost slecht een paar tientjes, maar dan kun je wel een unieke en responsive site maken. Klik hier om een live demo te zien: Avada WordPress

avada wordpress

X – The Theme

Geen ideale naam om op te zoeken, maar desondanks toch een zeer populair template. Bij aanschaf van X krijg je drie verschillende templates, die natuurlijk geheel naar eigen smaak om te bouwen zijn. Ook kijg je liefst 600 lettertypes tot je beschikking. Het theme is niet duur en ook hier kun je vervolgens een unieke website bouwen. Klik hier om een live demo van X – The Theme te zien.

the theme x wordpress

WordPress Striking MultiFlex

Prima template voor grote websites en webshops. Deze theme is eenvoudig aan te passen en komt inclusief WooCommerce, waarmee je een webshop kan bouwen. Het theme is responsive en kost maar een paar tientjes en je kunt er alle kanten mee op. Klik hier het Striking MultiFlex theme te zien.

striking wordpress

King Size Template

Het belangrijkste element van King Size is de achtergrond. Die is sowieso dominant aanwezig, waardoor King Size vooral aantrekkelijk is voor fotografen. Deze theme kost slecht een paar tientjes. Neem hier een kijkje naar dit mooie template King Size.

king size

Modernize Responsive

Modernize was één van de eerste themes die een layoutbuilder integreerde in het theme en daarom is dit template vaak gedownload. Ook WooCommerce is geïntegreerd, maar de mogelijkheden wat betreft aanpassing van de layout zijn beperkt. Het theme heeft ook een scherpe prijs. Klik hier om een live demo te zien van Modernize template.

wordpress

InFocus WordPress theme

Met InFocus wordpress kun je een zeer professioneel-ogende website bouwen en vele kanten op. Er zijn vele mogelijkheden en technische kennis is hierbij niet vereist. Een mooi thema voor ondernemers. Bekijk hier het InFocus thema.

infocus wordpress

Bridge template

Heel populair op het internet tegenwoordig is de one-page frontpagina en hier bedient het minimalistische Bridge zich mee. Hele mooie theme, integratie van WooCommerce aanwezig en voor de echte creatieveling een zekere aanrader. Klik hier om een live demo te zien.

wordpress bridge

WordPress Jupiter

Jupiter is echt voor de professionele WordPress-bouwer. Jupiter werkt met een content builder.Er zitten enorm veel variabelen in het theme waar wat kennis voor vereist is. Ook hier zit een WooCommerce integratie. De theme kost slecht een paar tientjes. Klik hier om een live demo van WordPress Jupiter te zien.

jupiter wordpress theme

Responsive Kallyass template

Kallyass is een zeer complete theme, altijd up-to-date en probeert dan ook altijd de nieuwste technologieën in haar updates te verwerken. Ook bij Kallyass is WooCommerce eenvoudig te installeren. Bekijk hier meer van dit prachtige template Kallyass.

kallyass wordpress

WordPress Inovado

Met deze theme kun je ook alle kanten op, maar daar moet je dan nog wel wat voor doen. De template is in eerste instantie namelijk erg inwisselbaar, dus je zult zelf heel wat moeten aanpassen om een unieke website te maken. Die mogelijkheden biedt Invado uiteraard wel. Zie hier het mooie template Inovado.

inovado wordpress

Veel succes met WordPress

Wordpress is een fantastisch CMS waarmee je gemakkelijk een responsive website kunt maken. Veel ZZP’ers hebben geen responsive website en dat is zonde. Mocht je nu een van deze 10 thema’s niet mooi vinden, kijk dan eens naar het Internet Succes Pakket.