De 5 beste WordPress templates voor webshops

Als webshop wil je natuurlijk dat er zo veel mogelijk klanten naar je webshop toe komen. Je wilt zo veel mogelijk omzet behalen en geld verdienen. Door een mooiere wordpress website te maken met goede templates zorg je hiervoor. Alleen welke templates? In dit artikel geven zetten wij de vijf beste op een rijtje!

Webshop template

Wordpress is een prefect template om een webshop in te gaan maken. Via ThemeForest zijn er volop themes te verkrijgen. Natuurlijk kun je voor een gratis WordPress template kiezen, maar dit raden we je niet aan. Vaak zitten hier bugs in en is het niet 100% veilig.

5. Webmarket

Webmarket is een template dat erg fris is. Verder ziet het er strak uit. Daarom is het perfect om te gebruiken voor een webshop. Je kunt zelf kiezen wat voor formaten je wilt hebben en wat voor boxes.
Klik hier om een live demo te zien van Webmarket.

webmarket wordpress

4. Bazar WordPress shop

Bazar Shop is een goed responsive WordPress template. Ook zit er een pop-up bij, zodat klanten bij het verlaten van de website een melding krijgen dat ze beter op de site kunnen blijven. Veel mogelijkheden.
Klik hier voor een impressie van Bazar Shop.

bazar shop

3. Neighborhood

Een perfect thema voor als je op je webshop kleding wilt verkopen. Ook is het geschikt voor andere mode artikelen zoals schoenen en tassen. Met een handige page builder om je eigen pagina’s te creëren.
Klik hier om een impressie van Neighborhood te zien.

Neighborhood wordpress

2. WordPress Superstore

Is gemaakt en ontwikkeld door WooThemes. Zij hebben veel mogelijkheden met wordpress, en je kunt heel eenvoudig dingen invoegen. Het is een prachtig template om al je producten in te verkopen! Ook zitten er volop social media koppelingen in. Klik hier voor een korte indruk van superstore.

superstore template

1. The Retailer

Superstrak design. Verder goed geoptimaliseerd voor mobiel en tablet. Veel mogelijkheden, denk maar aan afbeeldingen, blog berichten e.d. Het template wordt door veel klanten erg gewaardeerd. Klik hier om er vandaag nog mee te beginnen met retailer.

retailer wordpress template

Aan de slag met je webshop

Veel succes met het opzetten van je eigen WordPress Webshop. Mocht je vragen hebben over LinkedIn, Twitter of Facebook, neem dan gerust contact met ons op.