De 10 beste WordPress templates voor ZZP’ers

Het is natuurlijk erg moeilijk om te bepalen wat nu de beste Wordpress templates voor een zzp’er zijn aangezien de activiteiten van zzp’ers behoorlijk uiteen lopen. Er is in dit lijstje dan ook rekening gehouden met het feit dat een zzp’er zijn website over het algemeen hetzelfde doel heeft. Hij of zij wil zich kort maar krachtig presenteren, de website moet overzichtelijk zijn, het moet mogelijk zijn om een portfolio te kunnen laten zien, het weergeven van je CV en als laatste is het voor de meeste zzp’ers belangrijk dat hun website er fris en modern uitziet.

Deze aspecten zijn meegenomen in de selectie van de beste 10 Wordpress templates. Als je nu geen standaard WordPress template wilt, dan is kun je je aanmelden voor het Internet Succes Pakket. Hierin krijg je het beste WordPress template voor ondernemers die willen groeien!

Beste WordPress themes voor ZZP’ers

Hieronder zijn de 10 beste WordPress templates te vinden voor ZZP’ers. Vergeet niet om als je website in de lucht is aan de slag te gaan met social media.

10. Flatoo template

Dit is een mooi en strak template waar je duidelijk en overzichtelijk al jou gegevens op kunt vermelden. Het leuke is dat de achtergrond telkens kan veranderen met verschillende afbeeldingen. Zie hier een voorbeeld van het Flatoo template.

flatoo wordpress

9. Personal theme

Voor de zzp’er die ervan houdt om ook flink te bloggen is deze template perfect. De pagina is perfect in te delen in 9 verschillende categorieën. En kan er erg gemakkelijk audio, video, documenten of tekst geplaatst worden. Voor een live preview klik je hier.

personal theme wordpress

8. WordPress Striking Multiflex

Deze template wordt erg veel gebruikt en wordt vooral gewaardeerd omdat hij erg flexibel is om aan te passen, zodat hij precies bij jou gaat passen. Daarnaast is het design van deze template erg mooi. Bekijk hier een voorbeeld van het Strinking thema.

striking wordpress

7. Shadow template

Erg goede template om jou portfolio op te plaatsen, daarnaast is hij erg goed aan te passen aan jou smaak. Zie hier het Shadow WordPress template.

shadow wordpress

6. WordPress template Chulan

Deze template is erg gebruiksvriendelijk en zorgt er voor dat jij binnen enkele klikken een website hebt gemaakt. Hij is daarnaast erg makkelijk aan te passen op jou doelgroep en thema.

Zie voor een voorbeeld van Chulan.

chulan template

5. WordPress Personage template

Voordeel van dit template is dat je totaal geen verstand hoeft te hebben van het programmeren van de code dit wordt allemaal automatisch gedaan. En dus kun je erg gemakkelijk jou website maken. Bekijk hier het Personage WordPress template.

Personage WordPress theme

4. Quattro template

Aangezien deze template de mogelijkheid biedt aan 9 verschillende lay-outs moet er voor jou business altijd wel een mooie template tussen zitten. Bekijk hier een live preview.

quattro wordpress

3. WordPress Invention template

Voorzien van de nieuwste updates en daarom erg geschikt voor een moderne website. Daarnaast erg gemakkelijk te installeren en binnen enkele klikken klaar voor gebruik.Bekijk hier het Invention template.

invention wordpress theme

2. Premium Layers vCard template

Dit zijn 8 verschillende layers die al volledig klaar zijn en dus alleen nog jou informatie nodig hebben en hij is klaar. Zie hier een voorbeeld.

premium layers vcard

1. WordPress Angitu

Als je succesvol wilt worden op internet en je zoek een goed template, dan is de absolute nummer 1 template: Angitu. Klik hier om een een voorbeeld te zien.

Slagen met je website!

Veel succes met je WordPress website! Vergeet niet om ook actief te zijn op social media en ga iedere week een blog schrijven.