Content marketing strategie uitgelegd

Wil je social media en content marketing met resultaat inzetten? Vergeet dan niet dat je website je moederschip is voor alle social media platformen. Zorg er dus voor wanneer je Facebook, Twitter of een andere vorm van social media gebruikt, deze altijd linken naar je website, je moederschip.

Leg focus op je website

Je zult misschien denken dat alleen Facebook optimaal werkt voor jouw bedrijf. Dat kan natuurlijk, maar je zult dan ook de focus moeten leggen op je website. Het is van belang om zoveel mogelijk verkeer naar je website toe te sturen, want uiteindelijk staan daar de producten en/of diensten op die jij verkoopt en waar de klant naar opzoek is.

Link naar je eigen website

Dus als je content deelt moet dat eigenlijk altijd op je eigen website staan. Plaats bijvoorbeeld een berichtje op Facebook met een link naar een blog die op je website geschreven staat. Hierdoor komen mensen automatisch terecht op jouw website. Link zoveel mogelijk naar je eigen website en zo min mogelijk naar andere voor het beste resultaat!

Bekijk de video

Wil je weten hoe de content marketing strategie volledig in zijn werking gaat? Ik leg je alles uit in deze video.

Meer resultaat halen uit je website

Vond je de video interessant en wil je meer over dit onderwerp weten? Neem dan contact met ons op zodat we deze strategie voor jouw organisatie kunnen uitwerken. En waardoor je meer resultaat uit je website en social media gaat halen.