App van de Week: Pocket

Deze week hebben we weer een superhandige app voor je, te downloaden op zowel iOS als Android toestellen. De App van de Week is Pocket. Zeker als je graag helemaal up to date blijft als het om nieuws en informatie gaat is dit een praktische app om op je smartphone te hebben.

Wat maakt Pocket zo ideaal?

Pocket is een ideale app voor iedereen die graag artikelen leest, zoals informatieve artikelen en nieuwsberichten. Deze mensen kennen de volgende situatie vast wel: je zit lekker te scrollen, je komt een heel interessant artikel tegen, je moet nog even iets anders doen en je bent vergeten waar je het artikel gezien hebt. Gek genoeg vind je het gewoonweg nooit meer terug, alsof het compleet verdwenen is! Dit kan ook gebeuren als tussendoor je telefoon gaat, als je per ongeluk op de back-toets drukt of als je je hoesje per ongeluk dichtklapt. Hoe dan ook, het is gewoon heel vervelend als je iets graag wilt lezen en je bent het hele artikel kwijt. Pocket helpt je om dit te voorkomen.

Wat kun je precies met Pocket?

De app Pocket is bedoeld voor mensen die makkelijk artikelen terug willen kunnen vinden om op een later moment te lezen. Artikelen die je interessant vindt, maar niet direct kunt lezen, kun je eenvoudig via Pocket opslaan. Je selecteert het betreffende artikel eenvoudig en Pocket zorgt ervoor dat het artikel offline wordt opgeslagen. Je kunt het dus ook lezen als je ergens bent waar je geen toegang tot wifi hebt, zoals onderweg. Ideaal toch?

Wat kost Pocket?

Deze App van de Week is te downloaden in zowel de Apple App store als de Google Playstore. De app is volledig gratis te gebruiken. Door het gebruiksvriendelijke karakter van de app is Pocket voor iedereen eenvoudig te gebruiken.