App van de Week: Dunno

Natuurlijk hebben we weer een App van de Week. Deze week hebben we een app geselecteerd speciaal voor de iOS gebruikers onder ons. De app Dunno is namelijk zeer de moeite waard als je een iOS toestel hebt.

Wat kun je met Dunno?

Dunno is een app die je helpt om informatie te verzamelen. De app werkt namelijk op het moment dat jij hier helemaal geen tijd voor hebt. Het enige dat jij hoeft te doen is het noteren van een brainslap, zoals dat heet. Vervolgen activeer je de app en gaat deze voor je aan de slag.

Dunno spoort alle info voor je op

Zodra de app voor je aan het werk gaat heb je er geen omkijken meer naar. Je hoeft dan ook niet naar je scherm te blijven kijken om te zien wat er gebeurt. Je kunt je toestel gewoon wegstoppen en de app er later weer bij pakken. Je ziet dan dat de app in de tussentijd de meest uiteenlopende informatie voor je heeft verzameld over jouw brainslap.

Wat kan de app voor je betekenen?

Stel je voor, je hebt een meeting met iemand die een bepaald merk fietsen verkoopt. Je hebt totaal geen verstand van dit merk fietsen en je hebt ook geen tijd om van tevoren te zoeken naar informatie die je tijdens je meeting op de been kan houden. Dan voer je bijvoorbeeld ‘Batavia fietsen’ in de app in en je gaat verder met je werkzaamheden. Later, als je onderweg naar je meeting bent, pak je de app er weer bij. Deze heeft de meest uiteenlopende informatie over Batavia fietsen voor je verzameld, zoals recente artikelen, nieuwsberichten en Wikipediapagina’s. Je hoeft je alleen nog maar even in te lezen.

Wat kost Dunno?

Dunno is helemaal gratis te downloaden als je een iOS toestel hebt. Het is gratis en het blijft gratis. Een superhandige app die je alle nodige informatie aanreikt op die momenten dat je het zelf niet op kunt zoeken.