5 Beste WordPress themes voor bedrijven!

Als bedrijf is het natuurlijk belangrijk om professionaliteit naar de uit te stralen. Dit bereik je door een goede WordPress theme voor je website te kiezen! Iets wat er mooi en strak uitziet. Een bepaald gevoel dat de klant weet dat hij/zij op jouw kan vertrouwen. Hieronder staan enkele mooie templates.

WordPress voor bedrijven

Ongeacht of je nu zzp’er, fotograaf of makelaar bent. Iedere ondernemer heeft een goede website nodig. Je kunt veel geld en tijd besparen door voor een van onderstaande templates te kiezen!

5. Sidious theme

Een uniek thema met een mooie scrollende home page. Verder is er bij dit thema de unieke mogelijkheid om video’s in de achtergrond af te spelen. Een erg responsive thema. Verder een van de beste all in one thema’s die je kunt vinden.
Klik hier voor een impressie.

sidious wordpress

4. Divi WordPress

Divi is ontwikkeld door de makers van Elegant Themes. Zij leveren altijd zeer mooie, strakke en dus elegante thema’s. Vooral de geavanceerder pagina makers zijn een belangrijke reden waarom veel bedrijven ervoor kiezen om dit thema aan te schaffen. Klik hier voor een demo van Divi.

divi wordpress

3. Quasar

Dit thema staat bekend om zijn goede sliders. Elke slider heeft weer veel mogelijkheden om het naar eigen smaak aan te passen. Verder heeft het een eigen pagina maker. Vooral voor een goede zakelijke website; waarmee je een goede indruk naar de klant geeft is dit het perfecte thema. Klik hier voor een impressie van Quasar.

Quasar template

2. Elisium

Elisium is een prachtig thema voor bedrijven. Qua SEO is het template goed ingericht. Het ziet er goed en strak uit en doet wat het moet doen. Klik hier voor een impressie.

elysium wordpress

1. Mx Multi-Purpose theme

Oneindige mogelijkheden, veel goodies, strak en fraai design, seo ready en een eigen pagina indeling. MX Multi-Purpose is een mooi template voor bedrijven. Klik hier voor een demo.

MX wordpress

Social media inzetten

Wil je met je site beter gevonden in Google? Volg dan een social media training op maat.