6 WordPress templates voor makelaars

Als makelaar is het belangrijk om een goede site te hebben waar de klanten je goed kunnen vinden. Ook moet het aanbod van alle huizen duidelijk zichtbaar zijn. Je kunt er voor kiezen om een simpele site te maken en de huizen van Funda hierin te laden, maar het is beter om een volledige site te hebben. Wij geven je graag een aantal tips voor een aantal mooie WordPress themes.

Website voor makelaars

Er zijn volop templates gemaakt in WordPress voor makelaars. Hieronder is een top 6 te vinden.

6.Elegant Estate template

Elegant estate is zoals het woord al zegt een zeer elegant thema met een goede uitstraling. De klant zal het zeker waarderen. Verder zijn er veel invoer mogelijkheden, en is het design vaak strak en ziet het er innovatief uit. Klik hier voor een impressie.

Elegant estate

5. Modern Realtor WordPress

Een goed thema voor een makelaar met daarnaast ook de unieke mogelijkheid voor een inlogscherm. Op de voorpagina veel mogelijkheden met afbeeldingen /blogs/ artikelen/ aanbod etc. Klik hier voor een impressie.

Modern Realtor

4. Karma Real Estate

Is een wat donkerder, zwart gekleurde thema voor makelaars. Zeer goed te gebruiken als portfolio voor je website. Ook kun je het natuurlijk gewoon gebruiken om het aanbod van verschillende huizen te laten zien.
Klik hier voor een impressie van Karma Real Estate.

karma wordpress

3. Brooklyn template

Dit thema is vooral handig als u een wat beperkter aanbod heeft aan huizen. Zeker als u ook internationaal vastgoed heeft of wat luxere vakantiehuizen heeft is dit thema daar goed geschikt voor. Klik hier voor een impressie.

Brooklyn

2. Residence

Een zeer prachtig design. Een design dat echt iets uitstraalt naar de klant. Heel modern, maar daarnaast ook wel netjes. Een leuke extra mogelijkheid is om verschillende talen toe te voegen. Klik hier voor een demo.

wp Residence

1. Lighthouse theme

Als je gewoon op zoek bent naar een eenvoudig en simpel mooi en strak thema dan is dit de oplossing voor je! Klik hier voor een impressie van Lighthouse.

Lighthouse theme

Scoren met je site

Als je wilt scoren met je site op het internet, dan moet je goed gevonden worden als makelaar. Wij hebben een special social media training, maar we kunnen je ook adviseren over SEO en Adwords.