Social media training voor winkeliers

Sociale media gaan over relaties opbouwen, het zogenaamde netwerken dus, maar dan over het internet. Netwerken op de social media is, netwerken met uw (potentiële) klanten. Als winkelier bent u actief in de consumentenmarkt en dit communicatiekanaal biedt u een direct contact met uw (potentiële) afnemers. Hier kunt u luisteren naar uw klanten en hun eventuele vragen beantwoorden.

Bij het kiezen van een voor u geschikte social media, moet u op een aantal zaken letten. Het belangrijkste is, dat het tijd gaat kosten. Zo is bijvoorbeeld Facebook intensiever dan Twitter. Als mensen u een berichtje sturen, maakt u als winkelier natuurlijk een slechte indruk om niet of erg laat te reageren. Wij kunnen helpen de juiste keuze te maken.

Inhoud van de training voor winkeliers

Een social media training voor winkeliers heeft een praktisch karakter en heeft als doel u alle mogelijkheden van dit communicatiekanaal te laten zien. Onderstaande punten komen aan bod:

  • History van de social media
  • Hoe een zakelijke pagina aan te maken.
  • Hoe kunnen berichten en foto’s geplaatst en gedeeld worden.
  • Welke applicaties (apps) gebruiken.
  • Waar moet u op letten: de zogenaamde Do’s & don’ts
  • Hoe kunt u meer bezoekers en fans of volgers voor uw pagina krijgen.
  • Welke type berichten plaatsen.
  • Hoe omgaan met reacties.
  • Integratie van social media in uw marketingbeleid
  • Tips & tricks

Resultaat van de training

Na deze intensieve training zult u een goed idee hebben wat social media voor ondernemers en lokale winkeliers kan betekenen. U zal het voor u meest geschikte kanaal weten te kiezen en hier gelijk mee aan de slag kunnen gaan.

Type trainingen

Standaard worden individuele trainingen gegeven. Dit garandeert dat de grote hoeveelheid informatie goed overkomt en aan uw situatie kan worden aangepast. Natuurlijk behoren ook in company trainingen en workshops tot de mogelijkheden. De trainingen worden op uw locatie gegeven, maar indien gewenst is het ook mogelijk trainingen te geven op andere locaties zoals bijvoorbeeld op ons kantoor.

Uw investering

Trainingsduur: 3 uur tot 3,5 uur
Prijs: € 350,- excl. 21% btw en reiskosten naar uw locatie
Aantal personen: 1 of 2
Locatie: geheel Nederland en België

Naast trainingen voor winkeliers hebben wij nog meer. Zo is er ook een social media training voor bakkerijen, een social media training voor kinderen, een social media training voor makelaars en nog veel meer.

Neem contact met ons op voor een:

Offerte op maat Training inplannen