10 YouTube kanalen voor ondernemers!

Ben je als ondernemer op zoek naar inspiratie en kennis om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Zo ja, dan kun een (dure) masterclass gaan volgen bij Tony Robbins, Dan Peña of Nisandeh Neta of je gaat naar YouTube. Op YouTube is enorm veel waardevolle informatie te vinden en allemaal gratis! Hierbij mijn top 10 YouTube kanalen om te volgen!

Inspiratie voor ondernemers

Onderstaande YouTubers of vloggers plaatsen bijna dagelijks inspirerende video’s. Ik raad je zeker aan om je te abonneren op onderstaande kanalen.

1. Gary Vaynerchuk

askgaryvee show

De ‘god’ voor ondernemers kun je Gary wel noemen. Hij heeft continu een team van 4 mensen om zich heen die alles wat hij doet omzetten naar blogs, snaps, foto’s en quotes. Ga naar het kanaal van Gary Vaynerchuk.

2. LondonReal

londonreal

Al eerder schreven een blog over LondonReal. Een fantastisch YouTube kanaal vol met diepgaande interviews over succes, politiek en ondernemerschap. Ga naar het kanaal van LondonReal.

3. SORTEDfood

sortedfood youtube

Wil je indruk maken op je klanten met een zelf gemaakt koekje bij de koffie? Bekijk dan de video’s van SORTEDfood. Deze 4 vrienden maken simpele gerechten die je inspiratie geven. Ga naar het kanaal van SORTEDfood.

4. Inspirerende Hutspot

inspirerende hutspot

Heb je even geen overzicht meer op je dagelijkse bezigheden? Ga naar dit kanaal en bekijk enkele video’s om weer focus te krijgen. Ga naar Inspirerende Hutspot op YouTube.

5. Lewis Howes

lewis howes

Deze Amerikaanse ondernemer ontvangt in zijn show regelmatig bekende namen. Zijn interviews in de serie “The School of Greatness” zijn zeker aan te raden om te bekijken. Ga naar Lewis Howes.

6. Sanny zoekt Geluk

sanny zoekt geluk

Op haar kanaal Sanny zoekt Geluk is Sanny Verhoeven op zoek naar geluk, liefde, passie en alles wat erbij komt kijken. Naast vlogs vind je er ook nuttige interviews. Ga naar Sanny zoekt Geluk.

7. Project Life Mastery

project life mastery

Op de YouTube kanaal krijg je veel tips over hoe je een online business kunt opstarten. Stefan James geeft je een kijkje in zijn tactieken. Ga naar Project Life Mastery op YouTube.

8. Eindbazen

eindbazen youtube

Deze twee jonge ondernemers houden veel interviews met inspirerende personen. Zo is o.a. Michael Pilarczyk te gast geweest. Ga naar het kanaal van de Eindbazen.

9. Peter Sage

peter sage youtube

Een van de beste coaches uit de UK is Peter Sage. Op zijn YouTube kanaal staan veel video’s met tips over focus, motivatie en passie. Ga naar het kanaal van Peter Sage.

10. YouAreCreators

you are creators

Je hebt vast wel eens van The Secret of de Wet van de Aantrekkingskracht gehoord. Op dit kanaal delen ze regelmatig video’s over hoe je je doelen kunt behalen door deze te visualiseren. Echt een aanrader voor ondernemers. Ga naar YouAreCreators.

11. TTM Communicatie

ttm youtube kanaal

Wist je dat wij ook regelmatig video’s uploaden op YouTube? We hebben ruim 300 video’s voor ondernemers. Abonneer je dus zeker op ons eigen YouTube kanaal!

Tip voor een goed kanaal?

Het opbouwen van een goed YouTube kanaal kost veel tijd. Je bent veel tijd kwijt om goede content te maken, deze te monteren en vervolgens te uploaden. Vervolgens ben je evenveel tijd met het promoten van jouw nieuwe video. Blijft echter volhouden met goede video’s uploaden. Het kans soms wel maanden duren voordat je 10 abonnees hebt, maar op een gegeven moment gaat dit snel toenemen.

Zakelijk aan de slag met video?

Wil je zelf vlogs gaan maken, maar weet je niet hoe dit moet? Tijdens een YouTube training kunnen wij je precies laten zien en helpen we je om je eerste video online te zetten. Neem contact met ons op voor een afspraak.