Volg de vlogs van Arjen Lubach!

Als er één televisieprogramma is waarvoor ik echt tijd zou maken, dan is het wel Zondag met Lubach. De manier waarop Arjen Lubach actuele onderwerpen weet te combineren met humor is geniaal. Op het YouTube kanaal van de VPRO zijn alle afleveringen terug te kijken en dit is zeker aan te raden! Sinds kort is Arjen ook gaan vloggen.

Arjen Lubach vlog

Sinds begin mei is Arjen een eigen vlog gaan bijhouden. Dagelijks uploadt hij om 06:00 een video van wat hij de dag ervoor heeft meegemaakt. Nu volg ik volop bekende vloggers, maar afgelopen weken kijk ik trouw de video’s van Arjen. De manier waarop hij monteert is erg goed. Ook de combinatie van drone beelden en grappen tussendoor zorgen ervoor dat je zonder problemen tot het einde blijft kijken!

Vloggen is hot

Het fenomeen vloggen bestaat natuurlijk al een aantal jaar, maar is nog steeds erg populair. We kennen natuurlijk allemaal Enzo Knol, MeisjeDjamila, Furtjuh of de gamemeneer. Zij verdienen inmiddels een leuk salaris met hun video’s. Vloggen is leuk om te doen, maar het monteren kost vooral de meeste tijd. Gemiddeld ben je toch wel 1 a 2 uur bezig om een video van 10 minuten te importeren, monteren, exporteren en te uploaden. Arjen miste hierdoor een aantal uren slaap en deelde zijn ervaringen in een vlog op 18 mei.

Vlogs van Arjan Lubach

Hieronder zijn enkele vlogs van Arjen te vinden. Vergeet ook zeker niet te abonneren op zijn kanaal!


Zakelijk aan de slag met video

Wil je als bedrijf video’s gaan inzetten in je marketingstrategie? Neem dan contact op en we kijken graag hoe wij je kunnen adviseren en ondersteunen. Bekijk trouwens ook ons YouTube kanaal voor video’s over social media!