Web specialist? Check dan Cheetah Support!

Als web specialist, website bouwer of app ontwikkelaar moet je veel werk bijhouden. Support vragen komen binnen, domeinnamen moeten worden verlengd en projecturen moeten worden bijgehouden. Veel web specialisten gebruiken daar allemaal losse tooltjes voor, met als gevolg dat er veel uren en kosten niet worden gefactureerd aan de klant. Gelukkig is er nu een oplossing!

Cheetah Support

Frank Pietersen van Cre8it heeft de afgelopen jaren een eigen CRM systeem ontwikkeld en gebouwd om deze processen te automatiseren. Het systeem bespaart veel tijd, waardoor ze veel efficiënter zijn gaan werken. Andere bedrijven die ze hun werkwijze en software hebben laten zien, waren onder de indruk. Zij wilde ook het systeem hebben.

Kickstarter project

Ze hebben daarom besloten om de CRM software ook beschikbaar te gaan maken voor anderen. Omdat hier veel tijd en dus geld in gaat zitten hebben ze klanten nodig om dit te kunnen financieren. Daarom hebben ze besloten om een crowdfunding project op te starten. Je kan dit project vinden op Kickstarter. Met een crowdfunding project kunnen klanten het product al kopen terwijl het nog niet op de markt is.

Steun Cheetah Support!

Zoals je begrijpt, is het belangrijk dat de deze crowdfunding campagne breed bekend wordt, om zoveel mogelijk potentiële klanten te bereiken. Like dus hun berichten op Facebook, retweet hun berichten op Twitter en breng een bezoek aan de website Cheetah.support.