Claim een domeinnaam voor 1 euro!

Een eigen website is nodig om klanten te bereiken en ze te informeren over jouw producten en diensten. Heb je nog geen eigen website en ben je op zoek naar een domeinnaam om een website te kunnen bouwen? Dan is het bij Yourhosting mogelijk om voor slechts 1 euro een domeinnaam te kopen.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een internetadres waarover een persoon of bedrijf het gebruiksrecht heeft. Het bestaat uit een naamgedeelte en een extensie, waarbij de extensie in Nederland bijvoorbeeld ‘.nl‘ is. Door een domeinnaam aan te schaffen is het voor bedrijven mogelijk een eigen website op te zetten, omdat andere personen of bedrijven deze naam niet meer kunnen claimen.

Claim je nieuwe idee en URL

Loop je rond met een briljant idee voor een nieuwe website of heb je een nieuw webadres nodig voor een andere bedrijfstak? Claim dan een nieuwe URL om die ideeën succesvol in de praktijk te brengen. Registreer jouw persoonlijke domeinnaam en krijg een eigen URL als www.gavedomeinnaam.nl waarmee je overal online bereikbaar bent.

Waarom bij Yourhosting?

Op yourhosting.nl is het mogelijk om voor maar 1 euro een domeinnaam te claimen. Niet alleen is dit erg goedkoop, maar je kunt meteen checken of jouw idee voor deze domeinnaam nog vrij is. Verder biedt Yourhosting bij elke geregistreerde domeinnaam een gratis website van MijnWebsite, zodat je meteen aan de slag kunt. Ook kun je voor uitgebreidere mogelijkheden een hostingpakket aanschaffen. De uitgebreide service en begeleiding geeft je de perfecte basis voor je nieuwe website.

Leadgeneratie via je nieuwe website

Heb je een domeinnaam geclaimd en een mooie website gebouwd, maar heb je hulp nodig bij het genereren van leads via je website? Volg dan een training content marketing bij ons en leer doelgericht te communiceren met je klanten! Je kunt je ook aanmelden voor het Internet Succes Pakket!