Frans Bauer begint met vloggen

De 42-jarige zanger Frans Bauer heeft zich door zijn zoons laten overhalen om te gaan vloggen. De Brabantse zanger plaatste zijn eerste vlog op 30 december 2015, zijn verjaardag, op YouTube en in no-time bleek dit een groot succes. Nog dezelfde dag tweette de zanger dat zijn Facebook ontplofte door het plaatsen van de vlog op YouTube. Frans plaatste de video met de titel ‘Volg de Bauers Reallife met Frans Bauer’.

De preview: Bauerknol

De preview die Frans Bauer plaatste, een video van het kerstdiner van zijn gezin, had veel fans waarschijnlijk al op scherp gezet. Binnen zeer korte tijd werd de eerste echte vlog al een kleine duizend keer bekijken en nu, een kleine week later, komt de 100.000ste kijker al in beeld. Frans ondertekende zijn bericht in de social media met ‘Bauerknol’, waarmee hij een linkje legt naar één van de meest populaire vloggers van Nederland, Enzo Knol.

Succesvol idee: Vloggen

Vloggen over het leven van de Bauers blijkt direct een succesvol idee geweest te zijn, maar dit succesje kwam niet van Frans zelf af. In alle eerlijkheid liet de zanger weten dat het zijn zoons waren die hem aanspoorden om vlogs te gaan maken. Nu de eerste vlog zo goed bekeken is zullen er naar alle waarschijnlijkheid nog veel meer volgen. Alles voor het succes, nietwaar? Nu zijn zoons ouder worden zullen er onder de fans ook meer jonge (vrouwelijke) kijkers geïnteresseerd raken. Dit zorgt voor een boost die Frans Bauer natuurlijk wel ziet zitten.

YouTube training

Wil jij ook een bedrijfsvideo online plaatsen die direct voor succes zorgt? Dan is onze YouTube training echt iets voor jou! Uiteraard zijn wij er ook om jouw bedrijfsvideo van A tot Z te verzorgen.