Viral: getalenteerde kip speelt piano!

Ongelofelijk! Een klein, magisch en getalenteerd wezen dat piano speelt. Zijn naam is Jokgu. Een mens? Nee, het is een kip! En hij kan fantastisch goed piano spelen! De video’s van deze kip gaan viral en zijn al bijna 2 miljoen keer bekeken.

Lid van de kippenband

Voor degenen die niet weten wie Jokgu is, Jokgu is lid van The Flockstars, een muzikale kippenband die gerund wordt door twee Creative Chicks. Hij verblufte ons al eerder met een prachtige vertaling van “American the Beautiful” en we hadden niet gedacht dat het nog beter kon worden.

Bekijk hieronder de eerdere video van Jokgu waarin hij menig mens doet verbazen met het nummer “American the Beautiful”.

Jokgu is terug!

Maar het tegendeel is bewezen! Jokgu is terug! Dit keer met een prachtige uitvoering van Puccini’s “O mio Babbino Caro”, het nummer wat zorgt voor tranen in de ogen van duizenden mensen. Met de juiste hoeveelheid focus en passie levert Jogku een muzikaal optreden dat echt ongeëvenaard is!

Bekijk hier de video:

Jokgu bedankt!

Alle dank gaat uit naar deze talentvolle kip voor zijn bijdrage aan de muzikale wereld. Het is een eer om jouw muzikale vaardigheden aan te horen!