Verkoop aan de hele wereld via een online programma

Verkopen.. Dat doe je natuurlijk het liefst zo veel mogelijk. Hoe meer klanten jouw product of dienst afnemen, hoe meer kansen jij hebt om je bedrijf te laten groeien. Ondernemers die vooral gewend zijn om fysiek te verkopen hebben het in deze tijd vaak moeilijk. Het zijn de online ondernemers, zoals webwinkels en aanbieders van online trainingen, die juist in deze tijd de omzet zien stijgen. Weet je dat jij ook aan de hele wereld kunt verkopen via een online programma? Deel je kennis, help anderen op weg of organiseer een online training. Iedereen kan aan de slag met online programma’s en nu is hét moment om ermee te beginnen.

Voor wie is verkoop via een online programma geschikt?

Verkopen via een online programma is in de basis voor iedereen geschikt. Natuurlijk is het wel zo dat het voor de ene groep ondernemers interessanter is dan voor de andere groep. ZZP’ers bijvoorbeeld. Veel zelfstandigen hebben genoeg van het werken op ‘uurtje-factuurtje’ basis. Het geeft al snel het idee dat er niet méér in het vat zit. Je kunt structureel meer inkomen binnenhalen door aan de slag te gaan met online programma’s. Weg met ‘uurtje-factuurtje’!

Waarom zou je je beperken tot lokale verkopen?

Een deel van de Nederlandse ondernemers focust al op heel het land of zelfs over de grens. Dit zijn over het algemeen de ondernemers die (ook) zakelijk verkopen. Een ander deel van de ondernemers beperkt zich tot lokaal verkopen. Dit zijn juist nu de ondernemers die worstelen, in de meeste gevallen, en ook de ondernemers die nu meer tijd hebben voor nieuwe initiatieven. Waarom zou je je beperken tot lokale verkopen als je ook kunt verkopen aan heel Nederland of zelfs aan de hele wereld? Het maken van een online programma is niet lastig, dus het is zeker een kans om met beide handen aan te pakken.

Kies wel voor het juiste platform voor online verkopen

Je kunt zo veel kanten op met een online programma. Denk eens aan workshops, trainingen, cursussen en e-books. Dit zijn zomaar een paar opties. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je kiest voor een goed platform waarop je je online programma’s aanbiedt. Het moet betrouwbaar zijn, makkelijk om mee te werken en financieel aantrekkelijk. Je wilt uitgebreide mogelijkheden, zoals een iDEAL betaaloptie, en je wilt kunnen rekenen op support wanneer je het nodig hebt. Ga dus nooit zomaar in zee met een platform voor online programma’s, maar kies bewust en let erop dat je kunt starten met een gratis proefperiode.

Welk platform voor online programma’s raden wij aan?

Het is een goed idee om aan de slag te gaan met online trainingen, zeker in deze tijd. Uiteindelijk kun je, als je dat wilt, de hele wereld bereiken. Daarnaast zorg je eenvoudig voor structureel meer inkomen, zonder het bekende ‘uurtje-factuurtje’ principe. Er is een platform dat je alle mogelijkheden biedt én ook heel eenvoudig in gebruik is bij het maken en aanbieden van je online programma’s. Wij raden je aan om eens verder te kijken op www.skillba.com. Je kunt dit platform gratis proberen. Succes met verkopen!