Valentijnseditie Carpool Karaoke met senioren gaat viral

Afgelopen dinsdag vierden veel stellen de dag van de liefde. Valentijnsdag wordt al jarenlang gevierd op de veertiende dag van februari. Het is de dag waarop geliefden extra aandacht voor elkaar hebben en elkaar bloemen, kaartjes of cadeautjes geven.

Niet alleen jonge stellen vieren deze dag en wensen elkaar een ‘happy Valentijn’, ook senioren kunnen er wat van! Afgelopen week ging de Carpool Karaoke video, waarin senioren iedereen een gelukkige Valentijn wensen, viral.

James Cordon

Veel van jullie zullen de welbekende video’s van Carpool Karaoke wel kennen. Het zijn video’s waarin James Cordon (ook wel bekend van The Late Late Show) muzikale gasten uitnodigt om in zijn auto liedjes met hem te zingen, terwijl hij langs een wel geplande route in Los Angelos rijdt.

Over de video

De hippe leden van de leefgemeenschappen voor senioren, kwamen afgelopen week met hun eigen versie van Carpool Karaoke. De editie staat in het teken van Valentijn. De senioren willen iedereen er graag aan herinneren dat het Valentijnsdag is.

De sfeer zit er goed in tijdens het ritje door de straten van de Verenigde Staten. De senioren zingen niet alleen populaire liefdesliedjes zoals Call me maybe van Carly Rae Jepsen en Treasure van Bruno Mars, maar ze discussiëren ook nog eens over hun celebrity crushes.

Dat liefde aan iedereen de mogelijkheid geeft om zich jong te voelen in hart en nieren is wel duidelijk. Zelfs senioren zijn niet te oud om dit soort liedjes mee te zingen.

Carpool Karaoke met Lady Gaga

Een tijdje terug nam Cordon zangeres Lady Gaga mee in zijn auto voor een ritje. Gaga, die net haar rijbewijs had gehaald, mocht van Corden zelf ook even een stukje rijden. Zij zorgde daardoor voor hilarische beelden en een doodsbange Corden. Samen zongen ze alle grote hits van Gaga. Onder andere Edge of Glory, Bad Romance en Perfect Illusion kwamen voorbij. Benieuwd naar deze beelden? Bekijk dan de video!

Viral

Op YouTube is de Carpool Karaoke video van de senioren al bijna 9000 keer gekeken. De video van Lady Gaga is al meer dan 36,5 miljoen keer bekeken.