10 Tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Het is Valentijnsdag! Je was het toch zeker niet vergeten? Hoewel je natuurlijk elke dag moet laten zien hoeveel je van iemand houdt, is 14 februari toch wel de dag van het jaar waarop je hier nog net even een schepje bovenop mag doen.

Maak het origineel!

Een bosje bloemen, chocoladebonbons, een lekker luchtje of een etentje.. Het wordt allemaal zo standaard. Met deze 10 tips zorg jij ervoor dat Valentijnsdag 2016 werkelijk onvergetelijk wordt!

1. Die onvergetelijke eerste keer

Dan hebben we het natuurlijk over de eerste keer dat je elkaar zag, de eerste keer dat de handen elkaar raakten of de lippen elkaar kusten. Ga eens terug naar deze plek!

2. Jullie favoriete nummers

Muziek maakt herinneringen. Zet de mooiste liedjes van jullie samen op een cd’tje en luister er samen naar bij kaarslicht.

3. Post-It!

Hoeveel lieve dingen kan jij verzinnen om op te schrijven? Schrijf ieder lief spreukje op een Post-It en plak deze door het hele huis.

4. De romantische stalker

Stuur je liefje elk uur een bericht via What’s App of sms met steeds een nieuwe reden waarom je zoveel van hem of haar houdt.

5. Opgaan in de natuur

Maak een gezellige wandeling door het bos en zoek samen naar de mooiste boom die jullie kunnen vinden. Kerf hier jullie namen in de bast en jullie gaan letterlijk op in de natuur.

6. De mooiste foto’s

Maak een creatieve collage met de meest belangrijke foto’s van jullie samen. Een prachtige herinnering voor altijd.

7. Flessenpost!

Schrijf je meest romantische gedicht of brief en plaats deze in een fles. Neem voor de gezelligheid ook een volle fles wijn mee!

8. Gelukskoekjes bakken

Maak lieve, kleine briefjes en stop deze in je zelfgebakken gelukskoekjes.

9. Voor altijd verbonden

Laat samen een tattoo zetten. Deze hoeven niet hetzelfde te zijn. Ze kunnen ook gewoon mooi op elkaar aansluiten. Uiteraard moet je hiervoor wel heel zeker van je zaak zijn!

10. De meest romantische plaatsen

Geef een leuk reisje cadeau naar een plaats met een romantische naam, zoals bijvoorbeeld naar Lover in Engeland, naar Kissing in Duitsland, naar Cuddle Lake in Canada of naar Romance in de Verenigde Staten.

Veel plezier vandaag!