Nieuw op Facebook: 360 graden-video’s!

Facebook zit niet stil en is continu bezig haar platform beter te maken met nieuwe functionaliteiten. Gisteren hebben ze een leuke nieuwe functie geïntroduceerd: 360 graden-video’s! Als je met een speciale camera 360 graden-video’s maakt en deze op Facebook plaatst, dan kunnen mensen vanuit alle kanten de video zien! De video’s zijn te bekijken in de Android-app en op de website.

360 graden-video’s

Met speciale panoramacamera’s is het mogelijk om 360 graden-video’s te maken. Op YouTube was DJ Hardwell een van de eerste die begin dit jaar zijn nieuwe videoclip opnam in 360 graden.

Star Wars in 360 graden

Hieronder is een video te zien die speciaal gemaakt is door Star Wars om de nieuwe 360 graden functie te laten zien op Facebook.

Panoramacamera kopen

Wil je een zelf een 360 graden video maken? Koop dan een van deze camera’s: Ricoh ThetaKodak SP360Giroptic 360camIC Real Tech Allie. Deze worden namelijk ondersteund door YouTube:

Facebook zakelijk inzetten

Wil je meer weten over hoe je Facebook goed kunt inzetten voor het krijgen van meer likes en naamsbekendheid? Volg dan een Facebook training op maat!