SWOT Analyse van een zzp’er

Zzp’er zijn is heerlijk toch? Met zo’n 1 miljoen zzp’ers in Nederland is het haast het meest populaire beroep. Ken je echter de SWOT analyse van een zzp’er al? Wij hebben een ‘grappige’ video gemaakt waarin we precies laten zien wat de kansen en bedreigingen zijn van een zzp’er. Met een SWOT analyse krijg je inzicht in jouw positie in de markt.

Kansen en bedreigingen zzp’er

Wij hebben een SWOT analyse gemaakt van een eenmanszaak:

  • Sterkte: Altijd aan het werk
  • Weakness: Altijd aan het werk
  • Kansen: Altijd werk zien
  • Bedreiging: Altijd aan het werk zijn

Bekijk de video hieronder en vergeet natuurlijk niet om te abonneren.

Businessmodel zzp’er

Het businessmodel van een zzp’er ziet er altijd zo mooi uit: vrijheid, veel geld verdienen, werken wanneer je wilt. Helaas is dit zelden het geval. Je bent immers altijd aan het werk voor klanten, je gaat wel meer verdienen, maar je hebt geen tijd om het uit te geven en je vrijheid is weg, want in de avonduren en weekenden werk je vrijwel altijd gewoon door. Super toch hé om zzp’er te zijn. NOT.

Ga online verkopen met Skillba

Gelukkig kan het ook anders. Bouw een bedrijf met online programma’s en doe het eerste jaar GEEN 1-op-1 adviezen. Focus je puur op jouw drie online programma’s en ga die vol promoten op Facebook en Instagram. Bouw je eigen academy in Skillba en je zult echt een zeer sterk bedrijf gaan krijgen!