ZZP tip: Gratis nieuwsbrief software

Als ZZP’er kost het je vaak net even wat meer moeite om onder de aandacht te komen en ook te blijven. Bedrijven hebben in de regel toch wat meer middelen en een groter budget ter beschikking. ZZP’ers kunnen goed hun voordeel doen door een nieuwsbrief te versturen.

Jouw nieuwsbrief versturen met gratis software

Nieuwsbrieven versturen naar klanten en prospects is een uitstekende manier om de aandacht van je doelgroep vast te houden. Als ZZP’er zit je er niet op te wachten om duizenden euro’s per jaar uit te geven aan het verzenden van nieuwsbrieven. Dit hoeft ook niet. Je kunt ook kiezen voor de service van Laposta, waar de tarieven heel scherp zijn en je tot wel 2.000 nieuwsbrieven per maand gratis kunt versturen met de gebruiksvriendelijke software.

Wat zijn de voordelen van deze service?

De software is zeer makkelijk in gebruik, waardoor je geen uren hoeft te besteden om een mooie nieuwsbrief te ontwerpen. Je hebt de mogelijkheid om een onbeperkt aantal nieuwsbrieven voordelig te versturen (tot 2.000 nieuwsbrieven gratis) en het is mogelijk om mét en zonder het logo van Laposta te versturen. Je krijgt een gratis ontwerp op maat en white label is mogelijk. Indien nodig kun je altijd gebruik maken van de telefonische ondersteuning en je betaalt een vast bedrag per jaar bij een groter aantal nieuwsbrieven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent

Je kunt een gratis account aanvragen

Een groot voordeel is ook wel dat je eenvoudig en snel een gratis account kunt aanvragen. Dit is ideaal om de software eerst eens uit te proberen voordat je er daadwerkelijk gebruik van gaat maken. In de gratis versie zijn dan ook totaal geen beperkingen. Je kunt gewoon gebruik maken van de software zoals betalende klanten dit ook doen. Je weet precies wat je er allemaal mee kunt zonder dat je hier eerst een investering voor hoeft te doen.

Waarom is het ideaal voor ZZP’ers?

Voor ZZP’ers zijn er meerdere voordelen aan Laposta verbonden. Zo ben je er niet veel geld aan kwijt. Veel ZZP’ers blijven onder de 2.000 nieuwsbrieven per maand en dan is de service zelfs gratis. Het kost niet veel tijd, waardoor je geen opdrachten hoeft te laten schieten om je nieuwsbrief in orde te maken. De software werkt makkelijk en wijst eigenlijk voor zich. Je brengt jezelf professioneel onder de aandacht tegen scherpe tarieven.

Maak kennis met Laposta

Natuurlijk kun je vrijblijvend kennis maken met Laposta om zelf de vele praktische mogelijkheden van deze service te ontdekken. Het zal je zeker overtuigen om deze software te gaan gebruiken om jezelf zichtbaar te houden.