Sporten en tegelijk doneren: Fundrunner

Sporten is fijn, maar vaak wel lastig vol te houden als je het in je eentje doet. Als zzp’er moet je natuurlijk wel in topvorm blijven. Wellicht is het een goede optie om een donatie aan een goed doel aan de sportprestaties te hangen. De nieuwe app Fundrunner maakt dit mogelijk. Op deze manier heb je een extra reden om te sporten en kun je ook nog een een goed doel steunen. Ik test de app uit!

Fundrunner app

Maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ZZP’ers wordt wel heel makkelijk met deze app! Terwijl je lekker aan het sporten bent om scherp te blijven kun je gelijk een goed doel steunen. Afgelopen week ben ik iedere week gaan hardlopen en heb ik ~8 euro opgehaald voor verschillende goede doelen. Het is heel simpel. Je zet de app aan, gaat lopen en als je weer terug bent dan stop je de app en moet je een bericht plaatsen op Twitter of Facebook om de donatie te verzilveren.

Hieronder zie je een video waar je kunt zien hoe Funrunner werkt:

Promoted content

Met Fundrunner ben je lekker aan het trainen voor jezelf, terwijl je daarbij ook nog eens geld binnenhaalt voor een goed doel. Om het geld te verzilveren moet je wel een tweet plaatsen met daarin de naam van het bedrijf welke het geld naar jouw goede doel gaat overmaken. Bedrijven krijgen op die manier dus voor een paar euro op een positieve manier aandacht bij mijn vrienden. Hieronder zie je enkele tweets:

 

Download Funrunner

Funrunner is beschikbaar voor Android en iOS smartphones. De app is gratis te downloaden, maar je moet wel een account aanmaken.

Download Android app
Download iOS app

Begin met sporten

Wacht niet langen en begin vandaag nog met trainen / sporten. Met elke dag een gedegen stukje sporten zul je jezelf meteen een stuk frisser voelen. Vooral in de ochtend zul je het gevoel hebben dat je de dag aankan. Het argument ‘ik heb geen tijd’ telt niet, dan sta je maar 30 minuten eerder op.