Hoera! Tweets komen weer realtime in Google!

Als je denkt dat Twitter uit is en totaal geen nut heeft voor je bedrijf, dan zit je goed mis. Twitter is een prachtig communicatiemiddel en kan je winst en naamsbekendheid vergroten. Zeker nu Google en Twitter opnieuw een overeenkomst zijn aangegaan! Alle tweets komen weer in de zoekresultaten van Google.

Tweets direct te vinden op Google

Berichten die je plaatst op Twitter zijn door Google weer direct te plaatsen in de zoekresultaten. Omdat Google en Twitter het niet eens konden worden over de overeenkomsten, kon Google na 2011 de berichten niet meer direct tonen in de zoekresultaten.

Voordeel voor Twitter

Ook Twitter gaat met de nieuwe deal er alleen maar op vooruit.Omdat hiermee ook niet-twitteraars bereikt worden, hoopt Twitter te groeien en daarmee zijn beleggers tevreden te stellen.

Wat betekent dit voor jou?

Voor jou, als ondernemer, heeft dit ook zijn voordelen. Jouw bericht op Twitter is sneller te vinden door mogelijke klanten. Dit biedt mooie kansen! Regelmatig actief zijn op Twitter geeft meer kans om gevonden te worden bij zoekopdrachten!

Waarom social media?

Jouw bedrijf kan eigenlijk niet meer zonder social media. Waarom niet? Omdat jouw klanten zich ook op social media bevinden! Contact maken met mogelijk nieuwe klanten is hier zo gedaan! Daarnaast zijn oude klanten goed en snel op de hoogte te houden van de nieuwe ontwikkelingen in jouw bedrijf! Voor gedegen trainingen in het zakelijk gebruik van social media kun je natuurlijk bij ons terecht!