Schonere lucht op kantoor met OGreen Clean Machines!

Een schone lucht op kantoor is heel belangrijk. Het is niet alleen gezond, maar het heeft ook positieve effecten op jezelf en je medewerkers. Planten dragen sterk bij aan het realiseren en behouden van een schone en gezonde lucht op kantoor. Daarom hebben wij ons kantoor onlangs voorzien van mooie Ogreen Clean Machines!

OGreen Plants voor luchtzuivering

Natuurlijk hebben we niet zomaar geïnvesteerd in de planten van OGreen. Deze planten zijn namelijk speciaal gekweekt te overleven in een kantooromgeving en de lucht te zuiveren. Veel bedrijven die niet kunnen of willen investeren in luchtzuiveringssystemen kiezen ervoor om planten op kantoor neer te zetten. Planten zuiveren de lucht en zorgen daarmee voor een gezond binnenklimaat. De vochtbalans in de lucht wordt ook direct gezond gehouden door de planten. Ideaal voor je ogen!

De planten kun je gewoon online bestellen en komen in een stevige doos.

Positieve werking op medewerkers

Een gezonde en schone lucht op kantoor heeft meerdere positieve effecten op de medewerkers. Op de eerste plaats is het bewezen dat de productiviteit verhoogd wordt wanneer er gewerkt wordt in een zuiver binnenklimaat. Het ziekteverzuim wordt effectief verlaagd en de planten kunnen het stressniveau verlagen. Dit brengt weer met zich mee dat er een grotere werktevredenheid wordt ervaren.

Geluiddempende werking

In veel kantoren hebben medewerkers last van geluiden die door collega’s worden geproduceerd. Denk aan het tikken op een toetsenbord, het klikken met een pen of het bladeren in mappen. Dit zorgt voor irritaties en brengt de productiviteit omlaag. Hier kunnen de planten van OGreen ook iets tegen doen. Het is namelijk aangetoond dat planten ook een geluiddempende werking hebben.

Sfeer verhogend effect

Een schonere lucht op kantoor brengt dus veel voordelen met zich mee. Veel van deze voordelen zijn praktisch, zoals we hebben omschreven, maar het sfeer verhogende effect is ook het vermelden waard. Ons kantoor ziet er kleurrijker, sfeervoller en gewoon veel leuker uit! Is jouw kantoor wat kleurloos of sfeerloos en wil je hier makkelijk en voordelig iets aan doen? Dan is het zeker de moeite waard om de planten van OGreen aan te schaffen. Je doet er jezelf en je medewerkers zeker een groot plezier mee!