Nieuwsbrief gratis versturen naar 2.000 contacten!

Een nieuwsbrief versturen naar zakelijke contacten is om meerdere redenen een goed idee. Het is een uitstekende manier om met al je contacten, zowel klanten als prospects, in contact te blijven, het bevordert je naamsbekendheid en je bouwt eenvoudig aan het versterken van de vertrouwensband met je relaties. LaPosta biedt bedrijven nu de mogelijkheid om de nieuwsbrief gratis te versturen naar maar liefst 2.000 contacten!

Blijvend kosteloze service

Je kunt heel eenvoudig een gratis account aanvragen. Het mooie is wel dat er geen addertjes onder het gras zitten. Tot 2.000 contacten blijft de service volledig gratis. Je kunt dus steeds 2.000 nieuwsbrieven kosteloos versturen. Je maakt eenvoudig een gratis account aan en je kunt direct gebruik maken van alle mogelijkheden die ook beschikbaar zijn voor de betaalde accounts. Het enige verschil is dat er bij gratis accounts een linkje naar LaPosta onderaan de nieuwsbrief wordt geplaatst en dit gebeurt niet bij de betaalde accounts. Per bedrijf is één gratis account toegestaan.

Aan de slag met je nieuwsbrief

Je hoeft niet eindeloos lang op bevestiging te wachten. Direct na het aanmaken van een gratis account kun je de service van La Posta gaan testen. Je logt in en je kunt je meteen bezig gaan houden met je komende nieuwsbrief. Makkelijker en sneller kan het bijna niet.

In je nieuwsbrief kun je verschillende artikelen plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Je blogs
  • Je nieuwe video’s
  • Acties van de maand
  • Medewerker van de maand
  • Column van de directeur
  • Links naar je social media kanalen

Scherpe tarieven bij grotere aantallen

Wil jij je nieuwsbrief versturen naar meer dan 2.000 contacten? Dan kun je kiezen voor een betaald account, waarvoor de tarieven overigens ook heel scherp zijn. Natuurlijk is het voor te stellen dat je eerst eens wilt testen hoe dat nu gaat met een betaald account als je bijvoorbeeld 10.000 nieuwsbrieven wilt versturen. In dit geval kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.