Keuze: Slechte website of geen website?

Afgelopen week had ik overleg met een klant voor wie ik de social media verzorg en blogs schrijf. Halverwege het gesprek hadden we het over websites en hoe andere ondernemers die inzetten. We kwamen uit op een interessante vraag, wat is beter: een slechte website of geen website? Wat vind jij?

Slechte website

Een website moet gewoon goed zijn. Hij moet snel zijn, responsive en goed werken. Niets is zo irritant als een slecht werkende website. Als je vindt dat je eigen website al traag is en slecht werkt, dan vinden je (mogelijke) klanten dat ook! Als je een website hebt, dan moet die gewoon van deze tijd zijn.

Geen website

Er zijn ook ondernemers welke geen website hebben… ja ja ze bestaan! Ik kom ze weleens tegen en luister dan altijd vol bewondering naar hoe ze hun marketing doen en hoe ze klanten krijgen. Naar mijn mening moet ieder bedrijf een website hebben in deze tijd. Al is het maar één pagina waarop staat wat je doet en wat je contactgegevens zijn. Dan heb je tenminste iets!

Wat is mijn mening?

Als ik moet kiezen tussen een slechte website of geen website, dan zou ik kiezen voor een slechte website. Op die manier heb je tenminste iets en kun je gevonden worden door mogelijke bezoekers, mits je SEO op orde is.

Tijd voor een nieuwe website?

Is het tijd voor een nieuwe website? Wij hebben het beste WordPress template gebouwd voor ondernemers. Neem contact met ons op als je het wilt hebben!