Veel websites van ondernemers zijn niet responsive

Als ondernemer heb je natuurlijk een keurige website die goed leesbaar is en een duidelijk verhaal vertelt over je producten en diensten. Maar de tijd dat een bezoeker een website alleen bekeek vanaf een desktop of laptop is natuurlijk erg 2005. Bezoekers van een website zijn tegenwoordig overal online en grote kans dus dat een bezoeker van jouw website kijkt op zijn of haar tablet of mobiele telefoon vanuit een restaurant of op straat.

Wat is een responsive website?

Responsive is de mogelijkheid om je website te bezoeken vanaf verschillende (mobiele) apparaten. Dus zowel van een desktop en laptop maar ook vanaf een mobiele telefoon en een tablet. Een responsive website past zich dus heel gemakkelijk aan naar de schermresolutie die een bezoeker van de website gebruikt. Of dit nu een monitor van een desktop is, een laptop of een smartphone apparaat, je website is altijd goed te lezen.

Heerlijk leesbaar

Het is tegenwoordig niet onbelangrijk social media in te zetten voor je bedrijf. Zorg er bijvoorbeeld voor dat mensen jou kunnen vinden via Facebook, LinkedIn en Twitter. Deel je berichten. Zorg er verder voor dat je snel tussen berichten op je site kunt navigeren of dat je met een ‘click’ naar een volgend artikel gaat. Je bezoekers moeten het ‘heerlijk’ vinden je website te bezoeken.

Jouw website responsive maken?

Niets is zo vervelend als bezoekers die afhaken omdat ze jouw website niet goed kunnen lezen of nog erger, dat je website niet vindbaar is. Je wilt toch niet dat mensen naar de concurrent gaan en dat je daardoor een opdracht misloopt? In ons internet succes programma krijg je een super mooie responsive website + 2 dagen social media training en maandelijkse coaching. Mis dus nooit meer een lead en meld je aan voor dit pakket!