Instagram test meerdere accounts op één telefoon!

Instagram is natuurlijk het sociale netwerk voor het delen van foto’s. Voor particulieren is het vooral leuk, voor ondernemers staat het gelijk aan nieuwe deuren openen in de wereld van promotie. Des te handiger is het om te weten dat Instagram werkt aan de mogelijkheid van meerdere accounts op één toestel.

Nooit meer inloggen, uitloggen, inloggen…

We vinden het al heel vervelend als we steeds moeten uitloggen van de zakelijke Instagram account om te kunnen inloggen op de persoonlijke Instagram account en andersom. Moet je nagaan hoeveel tijd hierin gaat zitten voor ondernemers die bijvoorbeeld meerdere webwinkels met elk een eigen Instagram account hebben. Het steeds opnieuw uitloggen en weer inloggen is niet alleen tijdrovend, maar vooral erg frustrerend. Instagram heeft de klaagzangen van voornamelijk ondernemers aangehoord en heeft er daadwerkelijk iets mee gedaan. Op dit moment werken zij hard aan het bieden van de mogelijkheid om nooit meer te hoeven uitloggen om een ander account te gebruiken.

Nog even geduld

Meerdere Instagram accounts op één telefoon of tablet..Ideaal! Op dit moment werkt Instagram alleen aan een dergelijke oplossing voor de gebruikers van Android. Of daarna zal worden gewerkt aan een soortgelijke oplossing voor iPhones en iPads is nog onduidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid is de nieuwste Instagram oplossing in 2016 beschikbaar voor Android gebruikers.