Instagram gaat het bedrijven makkelijker maken

We zien meer en meer bedrijven op Instagram verschijnen. Dat zien wij als gebruikers van de sociale netwerksite, maar dat ziet Instagram zelf natuurlijk ook. Alle reden voor Instagram om wijzigingen door te gaan voeren die het de bedrijven makkelijker gaan maken.

Nieuwe zakelijke profielen op Instagram

Instagram introduceert nieuwe zakelijke profielen, zodat bedrijven niet alleen meer kunnen met Instagram, maar dit ook makkelijker kunnen. Zo komt er een contactbutton in het nieuwe zakelijke profiel, bedrijven krijgen makkelijker toegang tot insights en er komt een mogelijkheid om goed scorende posts direct in de Instagram app om te zetten in advertenties.

Instagram for Business

Als we de blogpost van Instagram for Business mogen geloven, dan zullen deze nieuwe tools in zakelijke profielen een enorm verschil gaan maken voor ondernemingen op Instagram. De tools zouden ervoor zorgen dat bedrijven makkelijker en sneller kunnen groeien op Instagram.

Wanneer komt het beschikbaar?

Zoals gewoonlijk kan niet iedereen direct gebruik maken van deze nieuwe features. De zakelijke profielen met insights en de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig vormen van ads zullen eerst worden geïntroduceerd in Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten. Dit zal al binnen enkele maanden gaan gebeuren. Vervolgens wordt het gebied internationaal steeds verder uitgebreid. Het doel is om de nieuwe features voor het einde van het jaar over ter wereld beschikbaar te stellen.

Instagram updates

Natuurlijk volgen wij alle ontwikkelingen op het gebied van social media op de voet, zeker wanneer het gaat om ontwikkelingen voor ondernemingen op de sociale netwerksites. We zijn erg benieuwd naar de nieuwe features op Instagram, en vooral naar wat dit in de praktijk voor bedrijven op Instagram kan gaan betekenen.

We houden je dan ook helemaal up to date over de ontwikkelingen. Natuurlijk blijf je ook met behulp van onze Instagram training altijd volledig op de hoogte van wat er speelt op deze sociale netwerksite.