Geslaagde deelname aan Amsterdam E-Challenge!

Zaterdagochtend 28 september was het dan zover, dé rally van elektrische auto’s dwars door Amsterdam. Het startpunt van de Amsterdam E-Challenge was in Amsterdam Zuid bij Rosarium. Daar stonden alle Tesla’s, Ampera’s, Volt’s, Twizzies, Priussen en nog vele andere elektrische auto’s. Na een rally van 40 kilometer was het eindpunt bij het Eye filmmuseum in Amsterdam Noord.

De elektrische rally

In het Rosarium werden we keurig ontvangen met een uitgebreide lunch en was er voldoende gelegenheid om te netwerken. Het publiek was erg divers en bestond uit zakenmensen en particulieren. Er liepen ook enkele BN’ers rond, waaronder Vincent Evers en Bavo Galema. Na de briefing door de organisatie werd de elektrische rally officieel geopend door de directeur van Renault Benelux.

De rally bestond uit drie onderdelen en ging dwars door het centrum van Amsterdam. Aan de hand van een routebeschrijving op de iPad moesten we het parcours afleggen. In onderstaande video is een compilatie te zien van de rally. Na afloop werden we ontvangen in het nieuwe Eye filmmuseum met een borrel en hapjes. Daar werden ook de winnaars van de rally bekend gemaakt.

Sfeerimpressie van de Amsterdam E-Challenge

Hieronder is een video te vinden van equipe TTM Communicatie tijdens de Amsterdam E-Challenge.

Foto’s van de E-Challenge

Hier zijn nog een aantal foto’s te vinden van de elektrische rally.

amsterdam e-challange autos
vincent everts amsterdam e-challenge
video amsterdam e-challenge
opening e-challenge
pc hoofdstraat elektrischFinish amsterdam e-challenge