Wij doen mee aan de Amsterdam E-challange 2013!

Op 28 september vindt voor de 3e keer de Amsterdam E-Challenge plaats, dé race voor elektrische auto’s. Als eerste social media bureau in Nederland met een elektrische auto gaan wij daar uiteraard aan meedoen. De organisatie verwacht ongeveer 225 deelnemers. Lees hieronder meer over deze rally.

Interactieve elektrische rally

Tijdens de e-challenge wordt er met behulp van een digitaal routeboek op de tablet en smartphone een zo duurzaam mogelijke route gereden door en rondom Amsterdam. Tijdens de route zullen er via de speciale Amsterdam E-Challenge App aanwijzingen worden gegeven en moeten dingen gedeeld worden op Twitter en Facebook. Hiermee is deze e-challange de eerste ‘100% multi-mediale auto rally’ ter wereld.

elektrische rally e-challange

Doel van de E-Challange 2013

Het doel van de Amsterdam E-Challange is vergroten van de awareness en van de voordelen van elektrisch rijden bij het grote publiek. Via online en offline media hoopt de organisatie elektrisch rijden op een positieve manier op de kaart te zetten. Uiteraard dragen wij graag daar ons steentje aan bij.

Elektrisch rijden via social media promoten

Als eerste social media bureau in Nederland met een elektrische auto doen promoten wij graag het elektrische rijden onder onze klanten en online fans. Door mee te doen aan de E-Challange zetten wij ons nog meer op de kaart als duurzaam social media bureau.

Praktische informatie over de Amsterdam E-Challange 2013

Iedereen met een elektrische auto mag op 28 september meedoen. Mocht je nog een elektrische auto hebben, kan kun je een demo-auto huren op het evenement. De start van de Challenge is bij Restaurant Rosarium in het Amstelpark. De finish is bij het Eye Filmmuseum. Meer informatie is te vinden op de website: Amsterdam E-Challange 2013.