Geen 140 tekens-limiet meer bij Twitter DM!

Goed nieuws voor alle tweeps wereldwijd! Het 140 teken limiet bij het versturen van een direct message (DM) op Twitter is opgeheven. Het is dus nu mogelijk om privé berichten via Twitter te versturen die langer zijn dan 140 tekens. De update wordt de komende weken uitgerold, dus het kan zijn dat je nog even moet wachten. De beperking van 140 tekens blijft gewoon bestaan bij reguliere tweets.

Direct message (DM)

Het versturen van een DM is bij veel Twitter experts altijd onderwerp geweest van discussie. De kracht van Twitter is dat je openbaar berichten deelt met elkaar. Het privé vesturen van tweets via een DM staat haaks op deze gedachte. Veel bedrijven gebruiken de DM functie om privégegevens van klanten op te vragen voor klachtenafhandeling en webcare.

Twitter DM spam

In 2012 en 2013 werd er via de DM’s veel spam verstuurd. Gelukkig heeft Twitter dit opgelost en sinds vorig jaar komt er nog nauwelijks spam via een DM binnen.

Twitter zakelijk inzetten

Wil je als ondernemer Twitter met succes inzetten? Volg dan een Twitter training. Heb je geen tijd om Twitter bij te houden? Besteed het uit, wij doen het graag voor je!