Twitter uitbesteden

Wist u dat u uw Twitter account bij ons kunt uitbesteden? Dankzij ons gemotiveerd en efficiënt werkend team halen wij het beste uit uw Twitter account. Zo zoeken we onder anderen op trefwoorden om potentiële klanten te informeren over uw diensten. Ons bedrijf is al sinds 2010 dagelijks actief in de wereld van social media.

Twitter uitbesteden

Om tegenwoordig het beste uit je bedrijf te halen is social media een must! Helaas kost dit veel tijd en moeite. Weet u niet wat en wanneer u iets op Twitter kunt of zelfs moet zetten? Heeft u geen tijd om uw account up-to-date te houden? Of heeft u niet zoveel ervaring met social media? Dan zijn wij de oplossing! Wij kunnen uw Twitter account overnemen.

Social media accounts bijhouden

We kunnen uw Twitter, Facebook, LinkedIn en Google Plus account bijhouden. Wij zijn de hele dag bezig met het actief reageren, tweeten, updaten, bloggen en het posten van foto’s en video’s. We regelen alles van A tot Z zodat u zorgeloos bezig kunt met uw dagelijkse werkzaamheden. Bij ons staan privacy en imago van uw bedrijf op nummer 1. We kunnen zelfs uw 24/7 webcare verzorgen!

Krijg meer vrije tijd en focus!

Op deze manier zien veel meer potentiële klanten uw bedrijf en dit zorgt voor een hogere potentiële omzet. U hoeft niet meer om te kijken en ontvangt om de afgesproken zoveel tijd een rapportage over uw account. Vraag een folder aan of neem contact op voor een afspraak.