Dopper: 5 redenen waarom jij er een moet kopen!

Er zijn veel manieren waarop je de wereld een stap verder kunt helpen. Dat hoeft niet altijd op een omslachtige manier te gebeuren. Het kan vaak al door een slimme investering. Bijvoorbeeld door de aanschaf van Dopper, een waterfles waarmee de zorg voor veilig drinkwater hand in hand gaat met het bestrijden van de plastic soep die de wereldzeeën in een wurgende greep houdt.

Duurzaam ondernemen

Hieronder geef ik je graag 5 redenen om als ondernemer, zzp’er of MKB’er voor een Dopper te kiezen.

1. Functioneel ontwerp

Ten eerste de functionaliteit van de klimaatneutraal geproduceerde waterfles, waardoor deze zelfs bij grote dorst het drinken heel makkelijk maakt. De flessen zijn in vele kleuren verkrijgbaar, stijlvol vormgegeven en geschikt voor de vaatwasser.

2. Een schonere wereld

De Dopper is niet ontwikkeld uit winstoogmerk, maar als een bijdrage aan een betere wereld. De waterfles is ontworpen om het éénmalig gebruik van plastic terug te dringen. Vijftig procent van het plastic wordt na gebruik meteen weggegooid en komt uiteindelijk in de oceanen terecht. Waardoor één miljoen zeevogels en 100.000 zeezoogdieren overlijden. Gebruik van Dopper draagt daardoor bij aan een betere wereld.

3. Vrij van giftige stoffen

‘Gewone’ plastic waterflesjes bevatten de giftige stoffen BPA (Bisphenol A, Phthalates en PVC), welke bij herhaaldelijk of zelfs enkelvoudig gebruik van wegwerpflesjes door het menselijk lichaam worden opgenomen. De van een handige drinkbeker als dop voorziene Dopper is dus niet alleen veel beter voor het milieu, maar ook voor je gezondheid.

4. Dopper doneert!

Vijf procent van de netto verkoop van Dopper gaat naar de Dopper Foundation. Samen met Simavi wordt gewerkt aan drinkwater- en sanitairprojecten in Nepal, een land waar veilig drinkwater helaas nog altijd geen standaard voorziening is.

5. Cradle to Cradle gecertificeerd

Dopper Original is als eerste waterfles ter wereld Cradle to Cradle gecertificeerd. Onder meer omdat de fles geheel recyclebaar is, er geen giftige of verboden stoffen bij de vervaardiging worden gebruikt en oude Doppers gratis kunnen worden ingeleverd. Daarmee staat Dopper voor een betere toekomst!

Drink voldoende!

Als je de hele dag hard aan het werken bent dan is het belangrijk dat je genoeg blijft drinken. Een paar kopjes koffie kan, maar water is gezonder en beter voor je concentratie. Tijdens een social media training drinken de deelnemers ook vaak water om scherp en alert te blijven,