Wat kan ik als ondernemer met Twitter?

Twitter voor ondernemersDe social media in ons land is steeds meer in opkomst. Denk aan Facebook, Linkedin, YouTube, Pinterest en Twitter. Steeds meer mensen melden zich aan bij deze social media websites en ook steeds meer mensen gebruiken deze als hulpmiddel om de doeleinden te bereiken. Twitter is een social media website waar mensen van over de hele wereld zich op bevinden. Zij zitten hier om allerlei verscheiden redenen en zij hebben hier allen hun eigen gedachten bij.

Wat de laatste jaren ook een stuk duidelijker wordt is dat ondernemers steeds vaker gebruik maken van deze social media en dan vooral van Twitter. Maar wat kan Twitter nou voor u als ondernemer toevoegen?

Voordelen van Twitter

Om te beginnen is het uiteraard belangrijk dat u als ondernemer genoeg bekendheid creëert voor uw bedrijf en op zoek gaat naar potentiële en huidige klanten. Aangezien Twitter op dit moment wereldwijd een van de meest gebruikte social media websites is, kunt u hier als ondernemer uw slag slaan. Mensen lezen op Twitter over alles en iedereen en schromen hier niet om verder te kijken dan hun eigen ‘followers’.
Twitter ondernemers

Nieuws delen via Twitter

Op deze social media website is het mogelijk om als ondernemer alle kleine (en grote) nieuwtjes binnen korte tijd de wereld over te laten gaan. Hoe meer contacten u zelf met anderen legt, hoe meer mensen u zullen volgen en hoe sneller het nieuws de rondte zal gaan. Denk hierbij aan nieuwtjes over uw bedrijf, over nieuwe producten of over diensten. Op Twitter is alles mogelijk en hier hoeft u zich niet in te houden. Daarnaast kost het relatief weinig tijd en is het binnen enkele seconden verspreid over het wereldwijde web.

Voor alle ondernemers is dit dan ook een fantastische manier om in contact te komen met potenciele klanten, klanten en ambassadeurs, met Twitter is het een fluitje van een cent.

In 3 uur alles te weten komen over Twitter?

Als u meer wilt weten over Twitter en u heeft geen tijd of zin om zelf uren te zitten te experimenteren, dan hebben wij diverse trainingen. In drie uur tijd geven wij u advies over de zakelijke mogelijkheden van Twitter. Dit kunnen wij doen in een: Twitter Training, Twitter Workshop of Twitter In-Company Training.