De 4 beste Android agenda apps

Planning is alles. Wanneer je de agenda niet op orde hebt, dan kan je het eigenlijk wel vergeten. De kans is groot dat je zelf in de stress raakt door de slechts planning, maar je klanten worden er ook alles behalve vrolijk van. Kortom, een goed verzorgde agenda draagt bij aan je succes.

De beste agenda applicaties voor Android

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer rond te lopen met een zakagenda of een grote business agenda. Er zijn heel handige apps te gebruiken op je Android apparaten voor het bijhouden van je agenda. Naast de standaard Google agenda, die ook bijzonder goed is, zijn er nog 4 agenda apps die zeker de moeite waard zijn.

1. Business Calendar

Velen noemen deze app als de beste app als het gaat om de agenda apps. Niet voor niets natuurlijk, want deze applicatie heeft je veel voordelen te bieden. Erg handig is wel de slider, waarmee je de weergave heel gemakkelijk kan veranderen. Je hoeft dus niet meer buttons in te drukken om een andere weergave te krijgen. Dit doe je gemakkelijk met de slider.

2. Jorte Calendar

Deze kalender app valt onder de zakelijke agenda apps, maar ziet er toch wat persoonlijk uit. Grappige afbeeldingen, leuke achtergronden die te personaliseren zijn, zoete kleurtjes. Erg leuk voor professionals die ook een wat ‘zoet’ beroep hebben, zoals bijvoorbeeld eigenaren van babyshops en kinderkledingzaken. Download Jorte Calendar in de Google Play Store.

jorte calender

3. Sunrise Calendar

Ideaal voor mensen die snel afgeleid zijn! Deze Sunrise Calender app heeft totaal geen extra’s en is dan ook echt alleen bedoeld voor het bijhouden van de agenda. Geen zaken die af kunnen leiden, maar gewoon lekker minimalistisch. Zo houd je het goed overzichtelijk. Je kan gemakkelijk inloggen met je profiel van Facebook of Google.

sunrise

4. DigiCal Agenda & widgets

Zoek je juist naar een business agenda met eindeloos veel extra mogelijkheden? Dan is DigiCal Agenda & Widgets een uitstekende optie. Een praktische interface, een scherp design, meerdere weergavemogelijkheden en de optie om diverse agenda’s te combineren, zoals ook Echange, Google en Outlook.

Geen ruimte meer voor social media?

Social media kan veel voor jou en je onderneming doen, maar dan moet je het natuurlijk wel goed bijhouden. Ook dit kost tijd. Zie jij echt geen mogelijkheden meer om het bijhouden van je social media in te plannen? Dan kan je social media uitbesteden aan een professional!