Betrek collega’s bij content marketing uitvoering

Steeds meer bedrijven starten met content marketing. Bloggen zorgt ervoor dat je de relatie met je klanten goed kan onderhouden of kunt aangaan. Door zelf te gaan bloggen wordt de relatie tussen jou en je klant persoonlijker, maar hoe zorg je ervoor dat je collega’s ook blogs gaan schrijven? In deze video geven we je een paar handige tips!

Content marketing

Content marketing is de afgelopen jaren sterk in opkomst en ook in Nederland een populaire marketingtrend geworden. Met content marketing maak je relevante en waardevolle content die precies aansluit bij de behoeften van je doelgroep. Je zet het in voor branding en om meer klanten aan te trekken en te behouden.

Volg een training

Wil je meer weten over content marketing en bloggen, maar kom je er nog niet helemaal uit? Dan is een persoonlijke training de oplossing! Deze content marketing training wordt één op één gegeven, waardoor wij de volledige aandacht op jouw bedrijf richten, en de training aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Op deze pagina vind je meer informatie over de training.