App Tip: Feedly – Get Smarter

Een goede app tip is natuurlijk altijd welkom. Er zijn zo veel verschillende apps beschikbaar in de Appstore en de Play Store. Hoe weet je nu als bedrijf of marketeer welke nuttig zijn en welke niet? Precies: daar kun je wel wat app tips voor gebruiken. Wij hebben een praktische app tip voor iedereen die up to date wil of moet blijven. Bedrijven en marketeers die niets willen missen aan kennis, nieuws en inspiratie hebben de app Feedly nodig!

Wat is Feedly voor app?

Feedly is een RSS reader. Enkele jaren geleden zorgde Google voor de beste RSS reader die beschikbaar was, maar de Google reader is ermee gestopt. Zonde, want zeker bedrijven konden hier goed hun voordeel mee doen. Natuurlijk worden dit soort dingen goed opgepakt door appontwikkelaars. Er zijn dan ook meerdere nieuwe RSS readers verschenen en Feedly is op dit moment de beste optie.

Waarom Feedly?

Feedly biedt je een praktisch overzicht van alle RSS feeds die jij interessant vindt. Je kunt niet alleen alle feeds organiseren en lezen, maar de meest interessante dingen kun je ook gemakkelijk delen. Ook dit is een ideale functie voor bedrijven en marketeers in het bijzonder. De app maakt het mogelijk om de lay-out van Feedly helemaal in te stellen naar je eigen smaak.

Feedly app statistieken

Feedly wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. In 2013, toen de app nog niet zo bizar lang bestond, wist de app al meer dan 12 miljoen gebruikers binnen te slepen. Sindsdien is de app door blijven groeien. Wanneer we kijken naar de statistieken die we te pakken kunnen krijgen uit de Android Play Store, dan zien we dat bijna 300.000 mensen hun stem hebben uitgebracht en de gemiddelde score is een 4,5 uit 5. Daarnaast is de app Feedly hier ook uitgeroepen tot de Keuze van de Redactie.

De kosten van de Feedly app

Feedly is een gratis app. Je kunt deze RSS reader kosteloos downloaden vanuit de Apple Appstore en de Android Play Store. Ook zijn er geen in-app aankopen nodig. In bepaalde andere landen wordt er wel een kleine vergoeding gevraagd voor het gebruik van de app.