5 Simpele responsive WordPress templates

WordPress is een eenvoudige manier om snel een website van hoogstaande kwaliteit te maken. Door het kiezen van een template, oftewel lay-out, geef je je website snel een professionele uitstraling. Hier vijf van de meest populaire themes onder WordPress gebruikers die responsive zijn.

Responsive templates

Het is steeds belangrijker dat je website responsive is. Google heeft in april 2015 aangegeven dat mobiele sites beter worden getoond in de zoekresultaten. Deze 5 WordPress themes zijn allemaal responsive en kun je dus met een gerust hart gebruiken.

Avada template

De meest populaire WordPress themes is Avada. Deze layout wordt veel gebruikt door ondernemers en webshops. Een dynamische layout die je site een professionele look geeft. Sidebars en andere functies zijn beschikbaar bij dit uitgebreide template. Bekijk hier een demo van Avada.

avada wordpress

Enfold

Een ander ideale theme is Enfold. Het maakt niet uit wat voor onderneming je hebt, al is het een restaurant of winkel, Enfold is ideaal. Ook wordt deze theme vaak door bloggers gekozen. Daarnaast is het ook mogelijk om Enfold te gebruiken voor het bijhouden van een online portfolio, ideaal voor kunstenaars en fotografen.

enfold wordpress

 

X Theme

Theme X is de laatste jaren steeds populairder geworden. Veel vrije opties en een overzichtelijk design. Gebruikers van dit theme zijn razend enthousiast over de mogelijkheden van dit template. Bekijk hier een demo van ‘X the theme‘.

the theme x wordpress

Salient

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke WordPress template. Met de gebruiksvriendelijke handleiding word je stap voor stap geholpen met het maken van je website. Dit theme is voor veel verschillende doeleinden geproduceerd. Dus of je nu een template zoekt voor je blog, winkel of portofolio zoekt, Salient biedt het allemaal.

salient wordpress

Karma

Eenvoudig in gebruik en een optimaal resultaat biedt theme Karma. U kunt verschillende kleurpaleteten kiezen en zo heel eenvoudig uw site een passend karakter geven. Doelgericht en gebruiksvriendelijk, maar heeft daarnaast nog veel designopties voor degene die er net wat meer willen uithalen. Bekijk hier Karma.

karma wordpress

WordPress is ideaal

Dus wanneer je je WordPress site begint is het handig om eerst alle ins en outs van de mogelijke themes op een rijtje te hebben. Kies voor degene die het best bij jou en je werkwijze past. Hier kun je nog ruim 4.000 themes bekijken en vergelijken.