Deel persoonlijke eigenschappen op je blog

In een eerdere video heb ik het er al over gehad dat je jouw persoonlijk succes moet delen. Dus hoe je een product op de markt hebt gezet of hoe je jouw marketing hebt gezet of waarom jouw bedrijf zo succesvol is.

Maar wat ook belangrijk is, is dat je persoonlijk ook de juiste eigenschappen bezit om een succesvol ondernemer te zijn of om een bedrijf te leiden.
Deel dat soort dingen dus ook. Je kunt iets vertellen over hoe het is om manager te zijn over 300 mensen, welke kerncompetenties je daarvoor hebt. Maak daar een video van of schrijf er een blog over.

Deel duccesvolle competenties als managers

Vertel daarin welke manager over welke competenties moet beschikken.
Een manager die over 10 of 20 mensen leiding geeft moet over:
– Deze eigenschap beschikken
– En deze eigenschap..
– En deze..

En een manager die aan 1000 mensen leiding geeft, waar moet die rekening mee houden. En wat voor soort visie moet je hebben, wat gaat er om in het hoofd van die manager?

Als je dat soort dingen deelt laat je weer iets van jezelf zien. Je houdt mensen op de hoogte waarom je zo succesvol bent geworden. Je vertelt dat het niet alleen door goede marketing komt, maar ook de goede “mindset” of de goede strategie om de juiste keuzes te maken.

Persoonlijke eigenschappen

In onderstaande video vertel ik wat je allemaal kunt gebruiken om in je blog te schrijven.

Blogs gaan schrijven?

Content marketing is een zeer effectieve manier van marketing. Om te leren hoe je blogs schrijft kun je bij TTM Communicatie een content marketing training doen.