Bye bye Zaltbommel, welkom Leerdam!

Afgelopen jaar heb ik met veel plezier gewerkt en trainingen gegeven in mijn kantoor in Zaltbommel. Het was een ruim kantoor, op een goede locatie en dichtbij het centrum. Voor mijn werk zit ik vaak bij klanten op locatie en was ik in de praktijk maar een paar dagen per week in Zaltbommel. Gezien de gunstige woningmarkt heb ik daarom besloten om vanuit een nieuw huis in Leerdam te gaan werken.

Bye bye Zaltbommel

Veel klanten willen graag een social media training op hun kantoor volgen. Geen probleem natuurlijk, maar dit had wel als gevolg dat ik amper op mijn kantoor was. En aangezien ik het zonde vind om huur te betalen voor een leegstaand kantoor, ben ik vorig jaar gaan nadenken.Voor mijn werkzaamheden heb ik niet meer dan een computer nodig en ben ik niet afhankelijk van een vaste locatie.

Gunstige woningmarkt

Naar mijn gevoel zitten we nu bijna op bodem van de woningmarkt en kun je voor een prikkie een huis kopen. Dus met de hulp van Mariet Kamphuis van Ik zoek uw Huis zijn we samen op woningjacht gegaan en kwamen we uit in dé glasstad Leerdam. Daar heb ik een leuk huis / appartement gekocht, met plaats voor een laadpaal en ruimte voor een kantoor.

Welkom Leerdam!

Leerdam wordt ook wel omschreven als een stad met een dorpskarakter. Alle voorzieningen zijn op loopafstand, zoals de Rabobank Vijfheerenlanden, en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Leerdam ligt ook erg centraal in het land en zo ben je snel in Utrecht, Den Bosch, Gorinchem en Breda.

Tip: koop geen huis rond 1 januari

Het kopen van een huis doe je maar een paar keer in je leven. Mijn tip is om geen huis te kopen rond de december feestdagen. Banken hebben het mega druk, werken een hoop dagen niet en zijn onderbezet. Koop dus bij voorkeur je huis in de andere 11 maanden van het jaar!