Heb jij al een ZZP social media plan?

Als ZZP’er heb je het (als het goed is) lekker druk. Maar blijft dit ook zo? Heb jij nog steeds zekerheid als bijvoorbeeld je grootste klant failliet gaat of besluit geen gebruik meer te maken van jouw diensten?

Je hebt social media nodig!

Veel ZZP’ers hebben een goed gevulde agenda, maar komen toch op een punt dat de agenda leger raakt. Zonde, want daar heb je je niet voor ingezet! Je hebt social media nodig om je agenda beter gevuld te houden. Echter, zonder social media plan kom je er niet.

Wat staat er in je social media plan?

In je social media plan werk je eigenlijk een complete strategie uit om succesvol te zijn op de sociale netwerken. Je bepaalt welke sociale netwerken voor jou het meest effectief zouden kunnen zijn, je zoekt uit hoe je hier jouw doelgroep kan bereiken en je zet een schema op. Uiteraard is het vervolgens belangrijk om op vastgezette tijden te controleren hoe het loopt, zodat je ook kan zien waar er eventuele wijzigingen doorgevoerd moeten worden.

Waarom de meeste ZZP’ers geen succes hebben op social media

Helaas is het zo dat ZZP’ers veel moeite hebben met het opstellen van een social media plan, of strategie, en daarnaast eigenlijk nog meer moeite hebben met het volgen van het plan. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er te weinig structuur in gebracht kan worden en dat het snel gaat aanvoelen als een verplichting. Als deze ‘verplichting’ je te weinig oplevert, dan laat je het al snel varen. Dit is zonde, want je laat veel kansen liggen!

Wij bieden je de ondersteuning die je nodig hebt

TTM Communicatie is er natuurlijk om jou de nodige ondersteuning te bieden. Wij helpen  je op professionele wijze met het opzetten van een social media strategie en begeleiden je om er het maximale uit te halen. Zo zal je zien dat ook jij je agenda goed gevuld kan houden door het succes op social media voor je te laten werken. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of advies.