WordPress templates voor klusbedrijven

Als klusbedrijf is het natuurlijk belangrijk dat je een goede, mooie website hebt waar je klanten goede informatie over je kunnen vinden. Verder wil je natuurlijk dat mensen contact met je opnemen voor een nieuwe opdracht. Je website speelt dus een essentiële rol in je marketingstrategie.

Goede WordPress website

Je kunt natuurlijk een website laten maken, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan met een template. Hieronder staan vijf templates geschikt voor klusbedrijven!

5. Construction Building Company Theme

Als je een eigen bouw bedrijf hebt is dit thema hier speciaal voor gemaakt. Er zijn heel veel stijl mogelijkheden, en voorbeeld pagina’s die je bij wijze van spreke alleen nog maar hoeft in te vullen. Klik hier om een live demo te zien.

construction wp theme

4. Unicon Theme

Dit is een mooie template met een goede page builder. Je kunt hem goed aanpassen naar je eigen wensen. Met onwijs veel aandacht voor detail, en oneindig mogelijkheden. Goede optimalisatie voor pc,tablet en telefoon. Klik hier om een live demo te zien van Unicon template.

unicon wordpress theme

3. BestBuild Construction template

Een erg responsive thema. Verder is de interface tussen de gebruiker en de website erg goed. Ziet er strak uit, en het bedienen van de website gaat super snel, zeer eenvoudig, en heel makkelijk. Klik hier om een live demo te zien.

bestbuild wordpress

2. Invento building bgency

Dit thema is zoals de titel al zegt speciaal gemaakt voor bouw bedrijven. Je ziet dat ook heel duidelijk in de inrichting van het thema. Verder kun je makkelijk foto’s en teksten van werknemers invoegen. Klik hier om een Inveto te zien.

Invento wordpress

1. Contractor

Het thema is heel erg vriendelijk. Verder is het heel mobiel- en social media vriendelijk. Klik hier om een live demo te zien.

contractor - wordpress