Bezoek hét Starterscafé in Leerdam op 31 oktober!

Op 31 oktober organiseert de Rabobank Vijfheerenlanden in Leerdam ‘Hét Starterscafé in de Vijfheerenlanden’. Hier kunnen beginnende ondernemers of aspirant ondernemers informatie opdoen over het ondernemerschap. Het starterscafé duurt van 16u tot 21u, is in Leerdam en voor al je social media vragen kun je mijn stand bezoeken!

Starterscafé Leerdam 2014

Veel beginnende ondernemers lopen met vragen rond over hoe ze o.a. social media goed kunnen inzetten. Tijdens het Starterscafé zal ik ze adviseren over welke strategie het beste bij hun doelgroep en diensten past.

Programma van het starterscafé

Tijdens het evenement zullen diverse andere ondernemers zich ook presenteren. Zo zal Anita ten Hoff je meer vertellen over het maken van een goede pitch, Robin van der Stadt zal het hebben over starten vanuit een uitkering en Connie van Lent zal alle in’s en out’s vertellen over belastingen en administraties. Verder zijn er nog veel meer ondernemers aanwezig, dus kom langs!

Locatie van de startersmarkt

Het Starterscafé wordt niet gehouden op het kantoor van de Rabobank, maar in restaurant Het Oude Posthuys aan de Meent 57 in Leerdam. Parkeren is mogelijk bij de Vrijheidsstraat, maar het is koopavond in Leerdam, dus het is betaald parkeren.

Het evenement is kosteloos, maar je moet je wel voor vrijdag 24 oktober aanmelden via deze speciale pagina. Tot de 25e!