Administratie uitbesteden geeft je rust, tijd en focus!

De ene ondernemer vindt het fijn om zijn administratie zelf te doen, de andere besteed het graag uit. In de eerste maanden van mijn bedrijf heb ik mijn administratie zelf gedaan om kosten te besparen, maar ik vond het helemaal niet leuk. Het koste me 1,5 uur per week en ik begon het steeds meer uit te stellen. Totdat ik vorig jaar het zo druk kreeg dat ik het wel moest uitbesteden en wat een goed gevoel was dat!
administratie uitbesteden

Voordelen van het uitbesteden van je administratie

Het uitbesteden van je administratie heeft veel voordelen. Ten eerste krijg je veel meer tijd in je agenda. Deze tijd kun je weer gebruiken om te werken voor klanten of je te focussen op nieuwe projecten. Daarnaast geeft het je rust en zekerheid in je hoofd. Je weet nu tenslotte dat alles goed wordt geregeld en dat je je er niet druk over hoeft te maken.

Kosten voor het uitbesteden van je administratie

Ik was vroeger dus 1,5 uur per week bezig met het verwerken van mijn administratie. Dit kwam neer op 18 uur per kwartaal, welke ik niet kon factureren. Nu ik mijn administratie uitbesteed betaal ik per kwartaal gemiddeld 8 uur aan mijn boekhoudster en dan is alles verwerkt! De kosten voor een administratiekantoor liggen zo rond de 35 tot 55 euro per uur exclusief btw. De kosten zijn dus absoluut niet hoog!
Connie van lent

Tip: LV Administraties in Leerdam

Als je op zoek bent naar een administratiekantoor in Leerdam, dan kan ik je zeker LV Administraties aanbevelen. Dit is het bedrijf van Connie van Lent. Zij heeft jarenlange administratieve ervaring binnen grote multinationale en diverse MKB bedrijven. Zij brengt structuur in jouw administratie en zorgt ervoor dat je duidelijk inzicht krijgt in jouw inkomsten en uitgaven.

Naast de administratie voor zzp’ers kun je ook bij haar terecht voor de administratie van BV’s, VOF’s, Stichtingen, Verenigingen, Artiesten, VVE’s, PGB en de salarissen. Kijk dus snel op: LVadministraties.nl.
cadeau

Leuke cadeautje voor jou!

Als je besluit om jouw administratie onder te brengen bij het beste administratiekantoor van Leerdam en je zegt dat je via mij (TTM Communicatie) bij haar bent gekomen, dan krijg je van mij een leuke attentie!

Mijn advies

Als je meer tijd wilt, meer rust wilt in je hoofd en een beter focus zoekt, besteed dan direct je administratie uit. Tenzij je het leuk vindt om te doen.