Sponsor van team Rubah & Talih! – Carbage Run 2014

Ik hou altijd wel van creatieve, uitdagende en out-of-the-box ideeën. Een tijdje geleden werd ik benaderd door team Rubah & Talih die deel gingen nemen de Carbage Run 2014. De wat…? De Carbage Run, een rally van bijna 3.000 kilometer door Europa met een auto die een maximale dagwaarde van 500 euro heeft. Een gave rally waar ik graag aan sponsor.

Wat is de Carbage Run?

De Carbagerun is een meerdaagse rally dwars door Europa. Hierbij rijden de deelnemers een auto uit het jaar 1998 of eerder, met een dagwaarde van maximaal 500 euro. De Carbagerun is een groot avontuur! Dit is nu het 7e jaar dat de tocht wordt georganiseerd. Er zijn inmiddels ook meerder edities, zoals de Brommereditie en de Winder Edition.

Team Rubah & Talih

Het team bestaat uit: Patrick Snoeren en Gilberto van de Vossenberg. Ze hebben een BMW op de kop getikt en helemaal in style gemaakt van een Indiase taxi. Met mijn sponsoring kunnen ze een deel van de benzinekosten betalen. Het is geen elektrische BMW, anders hadden ze mee kunnen doen aan de Amsterdam E-Challenge. Via hun Twitter account: @Rubah_Tali en Facebook groep kun je hun avonturen volgen!

Veel succes mannen!

sponsor Rubah en Talih Carbage run carbage run - Rubah Talih